[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
黑鬼信唔過
其實點解唔試下出無鋒陣,反正又信唔過保定,又無其他後備,最最重要係so9都要抖

我覺得有惡性循環,so9愈無態就愈唔應該出,一來比人感覺佢係鐵定位置,二來你唔知佢係咪因該疲勞而無態

我覺得古仔,丹,malcolm 實力有突應付聯賽,冇2位大佬係到古仔又唔洗就住就住
慣晒啦
古/馬琴 猜輸左踢中間咪得囉 反正平時出保定=直接打少件
尋日古好差?利申淨係睇咗精華好似好過美斯喺度嗰時
我以為你講緊今季
古要有人開路set波俾佢出古一招
求其啦 中間放隻強化版dso駁腳. 好過出件保定無球走死位 益件炒散 不如益返件1.6億前鋒搏下出現奇跡好過
保定都係working holiday啫
睇下點啦
睇下獌連班黑鬼仲會搞死幾多個教練
黑鬼中場大腦派牌大師普巴海鮮波
我會感謝他的 因為佢同vidal 保連奴幾似樣
今場出美斯係正常wor邊忽唔重要
平時既上場時間你估對球員唔重要咩
琴日UTT打成點
連登不嬲係咁架啦,我鬧你戇鳩但你唔使太介意嘅
然後打邊場重要比賽冇力呢?
你諗下你其實係指控緊自己隊球王罔顧球隊利益走去刷數據,根本嚴重過人身攻擊
30分鐘影響一生
咪就係呢場咁大把囉,但嗰場係踢之前三日出盡奶力hat trick
呢場係七日前踢30分鐘,點可以相提並論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞