2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我個套綵衣用左十幾年,無論Winning post,GI leading sire定Star horse都用
如果而家有ok既騎師/調教師,留番後期d人退哂休時用好d
腳質- 逃/追呢兩種腳質要揀訓練腳質+贏到比賽先會練到隻馬既技能。
要符合條件先出到高速逃げ同直一氣
腳質逃先係練根性,差追就瞬發力
距離係柔軟性
自己睇需要咩能力黎練啦
亞馬遜會唔會太癲
雌馬三冠拎哂之後直去日本盃劏埋成田白仁
柔軟性s+咗你死練距離都係冇用
武豐可以用耐啲
啱啱開始玩ultimate 開頭隻馬連共同通信盃同春季錦標都贏唔到
真係贏到東海帝皇?
原來係咁,ja係柔軟性係直接反映佢當前距離適性?
日本盃成田拜仁特別屎
之前玩WP8 17,18都冇問題
又唔一定,我有隻D柔軟都1800-2300,
不過練柔軟性會升個距離上下限咁解
你當係距離天生定左一個range, 柔軟性再決定加幾多上下限咁
Thanks! 明白曬,唔怪得無聲練足2年都係加得100咁大把(好快去到2400,但練極都上唔到2500)
耐力(スタミナ/ST)、柔軟性對應合適的距離
耐力對應距離公式為1000+(ST數值x20),不足100不算,最低1000,最高3000
柔軟性(分4級,G為1,S為4或以上)則附加對應的距離的上下限。公式為柔軟性等級X(100+ST數值),不足100不算
以柔軟性S為例子:
ST值 0 30 50 100
耐力對應距離 1000 1600 2000 3000
柔軟性S附加的上下限距離 400 500(原520) 600 800
距離適性 1000~1400 1100~2100 1400~2600 2200~3800
https://www.wpstud.com/wp9/wp9ability.htm
你上wpstud搞清楚d能力先啦
屌 美國牝馬3歲個預設賽程漏左場三冠比賽 on9
就咁睇冇漏喎
係咪你自己見放牧左唔見得
原來係6月4果場GII
有馬都係輸返俾佢
除非你隻馬大超班
唔係唔洗諗推番史實賽果
生咗隻馬係栗毛但係白尾
載入經典球員
西原玲奈都無得騎海外
但係我記得wp8我用過久留米跑海外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞