2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
仲要1年只俾你配1隻,再配多隻己經bookfull

我都無玩配種, 我係貼近現實, 拎自己種意既馬玩

我拎Fine Motion (Danehill 女)配黃金旅程(Sunday Silence), 生左SP78, 再去配教堂峽谷 Gleneagles就搞掂 出到黎SP都70-75

第三代 Danehill, Sadler's Wells, Storm Cat, Sunday Silence 全金馬
最易玩既血脈活性化
本身唔多鍾意玩史實馬
所以都係買架空馬黎開波
係頭幾年算難捱少少
今集感覺上比八易出好馬少少
早期冇做規劃下淨係 S 配合再 25 爆發以上
已經可以年年出到一堆好馬
加埋餵絆真係破壞平衡
今集美中不足係冇左家族系統
再唔可以全部用晒自己人一腳踢
個代入感少左唔少
無結婚真係差好多野
啲日本仔話2020 2021版就 會每次多返啲舊有元素
我玩wp 最開心係見到自己馬開枝散葉😂
睇住成個血統世界既變化好過癮
係畀錢公測
今集hard真係好易玩 等緊2000年轉難度
唔關事。集集實名馬都易玩
個update1.02 會死機
點死法,琴晚玩左一晚又唔覺
我冇事喎
https://www.gamecity.ne.jp/winningpost9/info_190417.html

不具合
12月1週に特定のイベント(成長度MAXなどのイベント専用CGが表示されるイベント)が発生した場合、 同週のライバル馬主対決の結果発表イベントにおいて、ゲームが停止する。
去到發表結果嘅12月1會死機

なお、本件は近日中にタイトルアップデートVer1.03で修正予定です。
Ver1.03 is coming
反而我試過,進入12月4周果時死機,
正常班人講完一大輪野,入番操控果時出software error跟著強制熄game。好彩幾星期前有save
我而家玩緊一開始就配種,淨係買左隻大樹狂風黎開國外配種,發覺好難玩,原因係無乜人黎禁鐘俾道具你用余勢株配D勁種同識牧場,淘金者又一年只可配一次,想問問配淘金者隻母馬除左要留意血脈活化8之外,仲有咩要留意?
琴晚玩左陣好彩左事我又好少save?要賠彩符啦
我係17手足😂
本身無玩好耐,見到你地講返又手痕玩返2017

等wp9 出2020版至再買
初段配淘金者唔駛太著意產駒個能力,反正都係要佢生出黎既女再配

我就會揀隻阿爸有大/名種馬因子(最好再上一代都有)
之後就係你講既活性化8本。如果再要求高既就母馬阿爸有埋速度因子 (因為mp 本身有速度因子,如果母父都有,咁產駒一定有速度因子活化)

生左出黎既馬如果sp 有60-65+,而副能力又唔差,咁再用佢配黎配馬應該都有返咁上下質素同易配
本身我慣左有拍賣果個星期會save,但海外幼駒拍賣唔打算買野所以無save load save 10月開始玩番
我搵到其他牧場有呢隻野,請問係咪好野黎?
因為我而睇睇原來搵淘金者配果D全部都係仔黎
終於入晒啲名PS4
復活節玩得,btw入完之後,建議返PS4版大家至少入返馬主件衫,雖然第一眼差別唔大,但有幾件望落都有啲差別
唔算特別好,不過如果你配淘金者果啲生晒仔就照買黎用住先
始終一開始老豆係大種馬(金馬)既繁殖馬唔多,咁近就有大種馬因子對繁殖都有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞