2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
去到2020年自己配啲馬終於贏到Hearts Cry Orfevre , DI, 大樹快車, 龍王, 架空馬

認真配反而無好野

求其配左隻 Gleneagles x (Stay Gold x Fine motion) 既女,出到SP80, 差唔多全S, 閃電馬
點樣可以同退役馬打?今集有類似2018 ga dream match?
可以自己喺馬profile 入面export 對戰
之後自己係隻game 主畫面VS race
要玩騎馬你可以玩champion jockey,switch 有,CJ 就係以前PS 1/2 年代ge 銀頭馬同G1 Jockey 既合併版
今日有更新5 rank以上有新絆送(每1 rank一個)
個絆係識新人物而且任選果隻,就算已經玩到9 rank都會補返
隻 game 更新左,看馬器已經用唔到?
啱啱唔知咩事有爆機畫面之後送左個彩符又繼續
Thanks
回錯 Thanks!
更新完一定用唔到。等看馬器更新吧
除左絆升鬥志,仲有咩效率d ga方法?有時狂勝g2-g3都唔升
Yeah。可以直接菜七子
100000分。一定繼續啦。隻game無限年份
係呀,好煩睇到頭都暈,最慘係日文
我搵唔到女皇伊利沙白二世杯,香港杯同飛馬世界
正,那可自選用騎司?
4月4
12月2
1月4
跑錯
投胎再跑過
一隻可以跑返本土
一隻可以跑歐洲牝馬三冠
如果有馬多

https://www.wpstud.com/wp7/wp7triplecrown.htm
可以睇依個賽程
你跑英國可以拎埋歐洲牝馬三冠,不過其實冇乜所謂,大把馬都贏到
會唔會跑得太密??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞