2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
友瑩格同威爾頓都好勁
12月2有4場香港杯,每場有咩特別?亞馬遜3歲果年跑邊場好?
同埋大家亞馬遜4歲跑咩賽事好?凱旋門係最高級別賽事?
杯,一哩,瓶,短途錦標
我三歲已經退左配種
買咗good baba
玩到後期基本上係要用新系統黎plan 馬,4重可能都難塊少,但點都一定會整到3重相性+ 血脈8本
12月2周香港2000果場好似多錢過2400果場,邊場多錢報邊場,亞馬遜應該贏唔到凱旋門
相性係會變,2個系統配合既產駒如果keep 住贏到大賽+做到種馬,係會令到個相性繁榮,相反如果一直無乜成績個好相性係會消失
再想問問要規劃配馬系統,係咪一定要幫你指定配果隻種馬公建立子系統呢?
系統跟父系,咁牝系係第二樣野
善臣第一年12月用5/5選手中,武豐同柴田政人用bug
Switch版買左幾錢?唔差太遠我想eshop 買
開左子系統好處係可以食埋多重相性/大種馬因子 之類既加乘,如果你已經整到一隻好配既種馬,基本上爆發力20-30 都好易整,開埋系統咪可能推到30-40

不過好多時開新系統係規劃理想種馬時既前期功夫,用呢個新系統既子嗣做指定種馬
牝系係指阿媽既 bloodline, 同相性無直接關連,只不過如果佢牝系興旺既會有一個叫名牝系配合可以加爆發力
$680
但係game內係咪睇唔到成立子系統既條件達成到幾多
最盡距離2600
唔改game 冇可能贏
睇唔到,要自己計
我果隻玩到20G1, 又破左2個紀錄
最緊要拎到3個金符
之後入黃金旅程 愛麗數碼 特別周先係真正開始
拎邊3個金符?點樣破到紀錄?
有無人用唔到看馬器
好正常
鳩ran
就算配合度s 爆發力35up
仔出值低都好難生勁馬
steam版更新完就要等日本仔放新版看馬器
https://ux.getuploader.com/wp8/download/158
最新版看馬器
隻game 更新完自己上個網搵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞