2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
成個血統表都要自己規劃
你而家有幾多符?
4月4有個阿婆用5金換1彩

有冇機?
有冇四隻馬退役有金符?
有嘅話先得
asia mile 有冇跑齊4場兼贏晒…
果度一金
應該一定冇 因為日本唔熟 唔知邊場打邊場 同一隻馬?
岩岩google了 應該有一兩隻馬有實力做到 謝謝你
去賽程 有個預定揀アシアmc
2月2 澳洲
3月5 dubai
4月4 香港
6月1 安田
同隻馬同年贏晒就1金
你年年搵馬去澳洲屈g1咪得,夠8場金殿堂就有金符
呢個系列既比賽,應該係最容易屈金
有無link share 黎睇?
係咪類似搵到幾隻種馬,然後搵D母馬同佢地洗代數?
http://bbs.3dmgame.com/forum-1391-1.html

我都係睇8,睇D大陸人出POST
安田都唔算既,日本既勁馬都會跑
海外澳洲加拿大得2000-3000萬獎金果d G1就易
https://www.wpstud.com/wp9/wp9guard.htm
可以參考依個拎金符
你有堆金符馬 要拎金符好易 喪跑高獎金賽事
拎到最佳馬主都有一金
想請教下配種今集係咪冇建立系統,點樣可以簡單有疾風配合
代代wp plan 馬都係大同小異
首先自己整個四代血統表既框出黎方便自己
再睇下自己心目中要堆咩配合入去

過爆發力30 不外乎 三重相性/血脈活性化8本/ 黑毛or 灰毛閃電組合/三冠配合/ sp or st 配合, 玩盡啲既做埋賢或者發笑 零細血統配合,做到上面果堆基本上無30都25+

個人認為盡量唔好玩親系統配合,爆發型都係,因為配出黎既馬無乜配種價值,佢點勁都只係得一代。
配馬盡量血脈活性8本,咁佢生出黎既後代再拎黎配種衰極都有個譜
開新系統實有既,係爭在個條件有無唔同。
高勝負根性 低瞬發力 就有疾風配合
有,搵到隻做真疾風配合
又諗到新玩法諗住開新save實名馬只買馬女。三冠都用馬女跑。生出黎馬女留。馬仔賣。玩到有女騎師出就只用女騎師
我玩緊同一年,拎哂美歐日三個地方嘅度代表馬
退役前要有100億賞金
見到都辛苦
有無巴打可以講下同wp8 2019 有乜分別
屋企有2017-2019
如果無乜分別算數唔買
2015有杏目買
我同年生左隻流星牝馬,追著杏目黎屌
玩到杏目一個G1 都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞