2019 Winning Post 9 集中討論區 2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
8億大機會係大樹狂風。Taiki Blizzard?
係呢隻 同埋想請教下 我個倉呢幾隻買 我捱唔捱到落去
果兩隻2歲自家馬咩馬嚟
一開始自家馬唔駛要,賣晒就得
幾時先可以學下配種 變相依家得1隻馬有競爭力 好難捱 得4億
要有充裕時間用紙筆寫低。睇住網頁啲理論。再搵番對應既馬出黎。好似數獨咁拼一個血統表出黎
其實成本係唔係會平過拍賣買一隻怪物?
因為到後期多錢到無地方洗既時候 買現成勁馬已經無意思
第一年果兩隻馬已經夠你第二年屈澳洲香港d G1屈十幾億返嚟,只要唔擴建牧場一定夠錢
三歲馬揀シャコーグレイド可以跑到5歲,第一年可以贏到天皇賞秋
二歲馬揀サクラセカイオー夠贏朝日杯/二千果場G1,視乎ミホノブルボン跑邊場就避開佢
呢兩隻馬贏夠8場G1入金殿堂可以有金符同引退時組シンジケート賺錢,加埋有差唔多三十億
第一年海外拍賣買エルウェーウィン可以贏到朝日杯,用夏季系列賽冠軍嘅銅守買ステージチャンプ,可以橫掃海外長途賽
呢幾隻馬夠你贏錢第二年買阿馬遜、大樹狂風、エイシンワシントン三隻,唔夠錢就淨係買前兩隻
請問d符喺邊個位用
買隻馬果時會提你用符先買到隻馬
同埋你要同牧場友好度過10
我以為有符 就可以唔駛錢換馬
一樣要錢
不過係評價額再加兩成左右
買完 Hishi Amazon

之後記得買銀符Stay Gold
夠贏三冠可以狂贏到6歲
見到以下馬都買, 基本上都拎三冠

Special Week
Agnes Digital (呢隻跑唔到三冠刷獎金極好用)
Symboli Kris S
Zenno Rob Roy
Hearts Cry

其本上都大把金符過百億任玩
請問咁多位巴打 點先可以提升其他電腦牧場友好度 好多馬都買唔到
10月3有場海外1200好鬼高獎金有冇巴打知中文係咩賽事?
珠穆朗瑪峰錦標
同飛馬一樣比錢買位
扣埋報名費都有4億幾落袋,同埋好易赢,前期每年都跑呢場
靠絆指令提升友好
我喺買完hishi amazon 同daiki blizzard都得返3億
之後12月4週扣埋融資1億
得返2億都差啲破產
好彩仲有啲馬跑下重賞幫補
配種搵自己隻牡馬慳錢
到8月1賣幼駒後就開始起飛
呢場跑第2都收億幾
我95年12月用左7億 負幾千萬 諗住贏馬救得返 點知全部著外 索性唔load wave 重新黎過
想玩得順就係開繁殖牝馬位
可以開20個就20個
然後向唯一熟嘅牧場買後生牝馬
最好3月5週前入夠最大數
等4月1週生咗就要等斷奶到過埋配種季節先買到阿媽
然後8月1放晒啲幼駒幫補下
開波頭幾年無得諗靠贏馬穩定資金
一定係靠賣幼駒
血統吸引嘅評估價7000都可以過億

我隻hishi amazon x ss 評估3億5900
8月1畀人以5億幾賣走
前期就真係要靠賣幼駒,牧場除左繁殖雌馬設施之外都暫時唔好搞住,。中後期靠牡馬配種收入,而家每年淨係靠5-6月配種收入已經夠哂玩,總之捱過左頭5年之後就唔使愁。
呢集好玩嘅係可以用多啲銀符馬玩

吹波糖
dance partner
blackhawk
daiki blizzard
agnes world
stay gold
係咪一定要買實體碟
你玩到2019就冇實名馬。除非你只係玩到2019就唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞