[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
班戇鳩只會𢴇住仇狗集節目話你連累佢地,鄧你唔抵!
當日鬧學生會左膠係仇斯達
今日話我衝連累他人都係仇斯達
佢講晒

你痴埋啲左膠係onL99
為咗搞塊連儂牆絕食都係on99
但係因為你嘅出現突然升級咗件事
左膠突然被勇武確實係你嘅問題
兩者前後並不存在矛盾及衝突
但你係個幫d100拎view嘅澳門人
當日鬧學生會左膠係仇斯達
今日話我衝連累他人都係仇斯達
佢講晒
咁你真係累街坊喎

事實就係咁
agger
根本就係佢自己格鳩硬留住兩條撚屌
owen 啊wing根本就冇打算去到依個位
我唔知係冇事前傾好定點
睇住live果陣
望到owen完全係望住佢做啲野灰鳩曬機咁
依家係真係你調返轉騎鳩劫左exco p同校董喎
唔屌鳩你屌邊個
唔好自己放光環上自己頭啦
人地心諗呢條矮肥毒柒邊個黎

關社關同學
冇諗過駁,即係你唔會理孟加拉、伊拉克而家點咁解,不過你食花生或者恥笑佢冇所謂
關sir 會唔會打上大灣駒度澄清
唔會,唔想幫佢拎view
佢都咁多中國人撐佢啦
使乜我呢個香港人撐
但你係個幫d100拎view嘅澳門人

關同學係泛民同獨派學獨聯之間嘅橋樑
搞政治認為冇可能說服到其他大眾, 搞嚟做咩?
Owan 同wing都有擋Prof
不如你重睇段片
至少嗰次同啲左膠share香港01啲「小眾專題」一樣
Owan打上去鬧你搞串party
又大大聲話預咗踢出校就叫搞私怨?
你起碼都上水回應呀 又潛水
你兩個有咩私怨冇人知亦唔想知 佢唔撚妥你嘅行為你又唔反駁佢?
下下話人分化 咁即係要萬人膜拜你
你唔批評得嘅 先知有正氣?
你喺中國講維權、自由、民主嘥氣,你上D100以為吸納到人認識及認同你同樣係嘥氣
唔係以為佢哋可以點樣支持或認同關SIR吧?利用佢營造個台形象咋
我一直問緊佢仲會唔會上D100囉
關SIR乜唔係自己話預咗俾人踢出校咩?嗰個人打上去講嘅喎
因為唔係事實
一早三個講好咗會擋住prof
而三個都有做
係事實就向主流媒體踢爆我啦,使乜縮係個私怨台講呀
如果佢知道有呢個後果 佢一定唔會咁做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞