[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
好老實, 如果對事, 大灣駒質疑理大單嘢果陣已經要屌鳩佢啦! 果時叫人留手, 而家對手開佢名佢就發爛炸, 佢覺得件事重要定自己重要, 好明顯啦.
咁好簡單唧, 如果人地屈佢, 佢咪企起身話人地屈佢囉.

問過佢幾次, 佢都唔敢正面答, 咁我相信對家嘅一面之詞都係好合理呀.
就算呢個post都係另一個人客套話講唔怪佢,關蛇已經覺得自己清白一句回應下指控都冇
佢好意思跟黃絲話神駒廣州腔就唔係本土
起碼人地講野清晰字正腔圓過你啦
仲好意思話自己講港式廣東話
自己口齒不清鬼食泥咁開台盞俾人恥笑
佢講得最清楚嘅一句就係「管理員!管理員!」
所以我前面都屌鳩過佢 上D100同多謝熱狗都只係人地攬佢
批評佢嘅係搞私怨搞分化 都係小眾可棄之
咁唯我獨尊嘅神經漢想做本土耶穌?
靠佢走出黑暗就真係死得人
清白哂未?
等成個月先出post
以為關sir整理好晒證據來個大反擊
佢段新聞睇哂

個會長話唔怪佢, 前提即係話關蛇做錯左
最尾補多刀關蛇自己比左藉口學校重罰關蛇點理解到人地係還佢清白
係醒既就柄埋啦
突然又出黎柒多鑊
開完po清白未
起碼仇思達支持校方執法啦,d益友唔即刻轉台就代表幫兇啦
斷章取義以為有人撐,點知比人圍屌
又潛過水
佢無支持
佢大聲講如果學校有人搞事,校方必須執行處罰維持學校運作呀,聽返段野啦
關蛇夠話預咗比人踢出校啦
留意到兩條facebook同人互屌的益力膠,一條係tvb三線暗星, 一條女係一個仲低知名度過熱狗台的網台仔做主持

放心我唔似大灣駒見人批評自己就cap人facebook成班童子軍去滋擾

我只係想講班死忠水人入教成日講話個雞棚好大,粒粒皆星唔埋堆就蠢

果兩位用真名做黃衛兵周圍屌人的蠢人上左位未?
黃教靈童又有邊個唔係最後比人掃地出門再唱臭
柒關都仲有打手
屌你老母又分裂 屌你老母又狗咬狗 屌你老母幾年嚟未停過 屌你老母淨係玩內鬥對都玩捉一世
唔好唔啱聽又話我係益友啦.

客觀事實就係, 關sir紀律聆訊講咗嘢令到全部人判重咗. 就算依個聆訊一開始唔應該發生, 就算係個panel唔專業先會咁, 都唔可以當依個客觀事實唔存在喎.
留一留線會好d
你呢個說法只係Owen一個人既片面之詞
咁好簡單唧, 如果人地屈佢, 佢咪企起身話人地屈佢囉.

問過佢幾次, 佢都唔敢正面答, 咁我相信對家嘅一面之詞都係好合理呀.
就算呢個post都係另一個人客套話講唔怪佢,關蛇已經覺得自己清白一句回應下指控都冇

睇返標題覺得怪怪地
還何俊謙清白但係有三分之一屌神駒
其他時間就九唔搭八
乜冇人應呀定係見人就屌呀屌個示威者仲大力過獨裁者,仇思達真係本土派毒瘤
關蛇又死咗去邊?
開完po清白哂
可以鬆人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞