[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
連儂牆根本on79
香港能否獨立,決定權從來唔係普羅大眾身上,而係落於一班商家,共產黨,同個堆既得利益者嘅手上。

關sir你要搞獨立,就好心唔好成隻牛頭盲衝啦,思考多啲,俾自己沉澱下,如果唔係你累撚死獨派咋。
乜你喺現場咩?你咪又係聽仇斯達鳩噏
唔知關蛇有冇屌鳩過馮敬恩
搵埋紀文鳳求情呢 依佢邏輯係契弟喎
天琦上庭都唔夠我地關蛇咁勇武 應該大大聲同個官講我預咗坐一世
真係唔好咁高估自己囉
佢話本土不嬲都係保障XX為前提,人哋馮敬恩都為咗學位say sorry,又求情信,你話你點駁?
你有冇講過預咗俾人踢出校呀
有定冇 呢句係Owan現身說法嘅
即係我話而家港獨派係冇資源冇知識細路仔都係高估自己?
關SIR好容易俾人聯想到學獨聯,但學獨聯又唔踢得佢走,踢咗就係割席
咩叫sidetrack 件事?
佢唔跟你地講主流論調有咩問題?
佢請第二個被罰同學講野,用第二個角度講,有咩問題?
係唔係要好似共產黨一言堂你先啱?

關sir你口吻越來越似泛民,經常抱怨本土派屌泛民搞分化
關sir你自己諗下你係個紀律聆訊度個態度有幾撚戇鳩先啦

大佬呀就嚟30歲仲咁小學雞
唔知關蛇有冇屌鳩過馮敬恩
搵埋紀文鳳求情呢 依佢邏輯係契弟喎
天琦上庭都唔夠我地關蛇咁勇武 應該大大聲同個官講我預咗坐一世

關sir表面勇武
實質錫身敗走輪椅佬
點會有機會入去坐
1. 佢poly 3個人嗰次好似完全無港獨喎?
2. 李傲然講嘅應該係事實,我估冇諗過人哋感受,因為佢而家又開Post,令我對學獨聯有猜疑
傷殘人士不得使用電動輪椅
而家偏向本土嘅中產專業人士有邊個未做過民主派支持者加大中華膠? 唔嚮依啲人度搵新支持者, 應該嚮邊搵?
咁你咪同建設民主中國嗰班人差唔多咁天真囉,大灣駒講得啱架,你班獨派,你根本無可能叫中產以上嘅人支持你,佢哋月薪幾多啊?你搞港獨佢哋生活保證去曬邊?嗰班人寧願移民都話之香港死啦,香港核心價值係錢啊!上一集D100就以後改變到大局,香港就唔會政治氣氛咁低迷啦
香港能否獨立,決定權從來唔係普羅大眾身上,而係落於一班商家,共產黨,同個堆既得利益者嘅手上。

關sir你要搞獨立,就好心唔好成隻牛頭盲衝啦,思考多啲,俾自己沉澱下,如果唔係你累撚死獨派咋。
關SIR好容易俾人聯想到學獨聯,但學獨聯又唔踢得佢走,踢咗就係割席

好似白卡人士唔炒得咁
前果排神駒未講呢單野之前就叫神駒留手
俾神駒+李傲然屌完就叫人大灣駒,益狗

關蛇你手軑都轉得幾快下
關蛇前日去南豐紗廠做咩
依佢邏輯 嗰陣傳真社踢爆林子健講大話都係分化
因為模糊咗公眾視線 sidetrack咗件事
佢真係以為冇人記得佢連熱狗都撐埋
想吸納到上面班人咪高估囉,港獨派根本無權無勢,最緊要係錢啊
好似押韻
🥜🥜🥜
佢有叫神駒留手!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞