[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike

http://www.youtube.com/hkgradio

仇思達由銅雀台到本土台都係用同一個 YouTube channel,銅雀台同本土台都係由仇思達創立,根據你所講仇思達在銅雀台係有買 like 的話,當初他鬧人篤數咁仇思達他自己中咗回力鏢一樣係篤數
我意思係
佢屌緊本土台買likes
而唔係銅雀台買likes

如果佢係屌後者嘅,我無野好講
但實情佢撈埋一齊講嘛

兩個台都係神駒搞,但唔代表以前嘅台買likes, 而本土台都有買先得架
喂,你上面中東張圖,係cap 銅雀臺個fb account 呀,個個account 幾耐無用呀

我唔反對你揭穿神駒呀,你要揭嘅,你係咪應該貼佢youtube channel 買likes 嘅證據呀
條友仲大聲屌細良叫人開埋IPAD睇係造假
我就覺得買LIKE買到出中東IP 的人應該反省自己先
1全部都有攔住prof
2成件事同港獨冇關
3邊個衝邊個鬼
上水回應未?
班益益又比人摑到腫左
本土台youtube channel / fb page / 神駒fb likes country wise 個stats 呢?
屌你貼條link 證明咗啲乜呀大佬
全世界都無人支持理大校方嘅不公嚴懲呀
大家係覺得你處事手法有問題咋

真心,你就算唔係d100 or 本土台 or my radio 澄清同回應都好
你起碼都係fb 回應啦係咪呀
你睇撚清楚啲啦
你上面post 個個likes country wise stats 嘅 cap 圖
係銅雀臺fb page 呀,唔係youtube 呀!
你要屌你都拎啱證據啦大佬
你死啦,你得罪益友他們會 Cap 圖搞你

你估你地屈得少咩
點解你批評人人地唔可以批評你?
你班戇鳩無證無據係度屈鳩人
人地cap 你講你有乜問題
班益益又係出呢種恐嚇異見者收聲的玩法

當日熱狗比人屌到收山就係邊個批評就童黨式圍攻去欺凌人

熱青城永遠玩白色恐怖
btw 巴打做咩迴避我你拎錯證據嚟屌啫
知柒啦終於?
你點解會spin 到本土台同益友係熱狗
痴撚線
你誤會啦,我只係證明銅雀台 YouTube channel = 本土台 YouTube channel,不過你們居然鬼拍後尾枕證實仇思達的銅雀台原來有買 like
呢個FB GROUP就係批鬥指揮中心
邊個敢批評就由頭目大嘍囉宣佈討伐,其他汁男就狂用鬼ACC玩野
拎錯證據?你都相信仇思達的銅雀台有買 like 係事實

我誤會?你自己睇下你上面post 乜先啦
屌你無得兜架啦,認柒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞