[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
證據唔該,講到厭啦
你咁叻你咪潛入個gp 度,逐個益友咁stalk 囉,同埋cap 低你所作嘅指控嘅證據囉

你咪撚空口講白話啦
笑大人個口咩
個post變咗講大灣駒

關蛇回哂塘啦,你仲以為你好似以前咁,人見人怕咩
包括自己在內,好多聽本土台嘅人都唔係聽銅雀台同無聽過銅雀台

你要屌唔該你分開屌清楚啲ok?

你咪撚混淆兩個台係同一班聽眾,同埋同一個fb ac.......
呢班人咪就係成日係FACEBOOK GROUP攪批鬥
所以連幫仇教皇護航都要用0 POST分身驚比仇家捉鬼腳

以己度人
兜?你自己承認咗銅雀台有買 like,而銅雀台係由仇思達創立,即係連你承認仇思達有買 like 篤數前科?
我係分身?
你收皮啦
如果神駒以前個臺係有篤數,我會屌!
但問題係本土台無呀嘛。。。
你係咁拎銅雀台嚟講做乜啫。。。。。。

同埋我自己都有開過fb page,唔知閣下有無啦,如果有的話,就會知道係會有好多殭屍ac like 你個page...
不過仇思達係用同一個 YouTube channel

我同你講有二千人聽呀!唔係銅雀呀傻閪,冇咗好耐你知唔知,本土台呀81912047星期六打上去啦!你就潑屎啦,上d100!解釋,解釋,解釋!

你明唔撚明
fb page 同youtube channel 係兩樣野嚟。。。
都話你要拎證據,就拎youtube channel 買like 證據呀。
柒頭。。。
咁你仲唔屌柒他

姐係篤完改左名就當無事

你同黑心食肆定期摺公司呃政府基金有咩分別
麗的又等於亞視?王晶以前夠好睇啦點解又做過街老鼠呀?你屌緊係本土台買like你show過銅雀把撚呀!係咪d100=泛民=長毛=蘋果日報=肥佬黎 呀屌你老母
你都承認銅雀台有買 like,仲有銅雀台和本土台用同一個 YouTube channel 你都冇異議,即使你都相信仇思達係有篤數買 like 的前科

睇下益友賣相
1 自己人造假就扮盲
2諗住批鬥我點知比人踢爆,KAI到影響市容

你個台平均智力太低

打上去咪......
玷污我部電話
不過銅雀台和本土台都係由仇思達創立係鐵一般的事實

管理員!管理員!閪有人怕佢咩
咁又點呀,咪撚講銅雀啦,星期六二千位等你打上去呀,屌佢買like啦,屌佢個youtube 頻道啦
再研究下堆PHONE IN
口窒窒似陳雲,激動如法國佬
完全係正常表達能力都無

本來話到話到口邊留半句,理從是處讓三分
但你班友係FACEBOOK GROUP 學熱狗陰濕野
一定要屌到仆街
唔好意思我想做做fact check
點解我用同一個網係search 唔到你呢個result 嘅?

全城中伏!!!!!!!!
今天此post鋪天蓋地全是買like事件,五毛x益友 成功幫手轉移視線,全城焦點去咗大灣駒度……關蛇理大事件聲音不見了。初步滅聲計劃成功進行!
其實比較concern 係分開聆訊同係咪公同承擔責任果到
前者就想問既然分開聆訊, 點解Owen 會知道關SIR 講左D咩, 仲要咁detail
如果係第三方轉告番比Owen 知既, 會唔會轉告時有意/無意扭曲左原話
定係有錄音

後者, 係開聆訊前, SU有無同關SIR講數夾定口供, 有無知會番成個情況
如果有, 咁關SIR係累死人
如果無, 咁SU成員都有責任
因為無人會比SU更清晰校方既動向
由頭到尾話 : 只要Say sorry 就無咩事
呢個說法只係Owen 班人既片面之詞
係無任何當事人能夠現身說法

所以關SIR, 你要講就小心咁講, 注意一詞一句
如果你有想保既人/自己真係好唔著既, 就咪再講啦
有幾大件事呀?打上去解釋先啦!呀何生
以前關蛇好撚惡架
日日五毛list
依家,有閪人怕佢咩?人形豬一隻
得啦咁我禮拜六打上去囉,你聽下我講睇下你覺得我有無表達能力囉

有法國佬打上去唔代表個個都係法國佬,你做乜撚係度以偏概全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞