[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
歡迎大灣駒以及一眾益友全面進場,一齊是其是,非其非。「嗱,你個關蛇,喺連登出post,話..........」
HK01=正氣傳媒
我覺得D100係針對件事講先上去
本土台淨係私怨分化,不了
私乜撚野怨你同仇思達有私情咩
佢笑鳩你輪椅單野就係私怨?
唔怪得你條柒頭連熱狗都撐
你根本唔撚係睇件事 只係搵人埋堆撐你咋嘛
總之有人撐你關蛇就唔理熱狗定黃絲
訪問你嘅呢就連香港01都係正氣
關SIR又想拖學獨聯落水?你已被大灣駒開名喎?你都未答仲會唔會上D100
呢d人真係無撚得救
d100講返理大件事係時政節目
大灣駒係私怨花生娛樂節目

兩樣野根本都唔同,唔明有咩雙重標準
上熱門都未講會唔會再上d100
啲傻鳩童子台都當大灣駒時政節目
你收聲算啦,都移咗民,仲理香港做乜
仇思達屌咗盧斯達上d100未呀

是其是 非其非

講咗啦 佢話正氣嘅就會上呀
佢搵李傲然上嚟割席唔撚係搞私怨分化?
係邊層,我要親自驗證!係真嘅話,你班myradio主持睇下係咪仲叫呢啲人上去
agger
根本就係佢自己格鳩硬留住兩條撚屌
owen 啊wing根本就冇打算去到依個位
我唔知係冇事前傾好定點
睇住live果陣
望到owen完全係望住佢做啲野灰鳩曬機咁
依家係真係你調返轉騎鳩劫左exco p同校董喎
唔屌鳩你屌邊個
唔好自己放光環上自己頭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞