[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
你都弱撚智

隻癲狗喺自己狗竇吠

仲要人入去比佢咬

平咩台?主場又係佢 球證又係佢 仲要有幾隻跟尾狗
咁你陳家駒等人咪再上myradio,去D100算,到時睇下myradio會唔會畀你哋繼續上,擺到明關SIR上D100錯得好離譜啦
其實一條友唔怪你
唔等於另一條友都唔怪你
你用一條友去反駁另一條友 個講法是唔通

但好老實
我一直極不同意本土台 最近果種要抗爭
唔好連累其他人 種說法
(我已經唔講 之前 黃毓民支持呢一套)

抗爭唔可以影響其他人 根本無可能

連占中,遊行 都要封馬路,封街

講2個最極端
安重根 殺左伊藤博文 令朝鮮徹底殖民化
普林西普直接引起一戰

佢地2個咪又係 被 當地人當英雄

本土台 根本除左屌熱狗同泛民
完全係不堪入目

講粵語認同 果條片 的留言
完全是藍絲基地
啱晒啦 熱狗 仇狗 咩派都唔撐你 你地真。本土派又可以看清敵人朋友 遲早全香港都係本土嘅敵人
屌你,joe yeung咪講咗,你有冇睇嗰段嘢啊?俾人利用都唔知。你經歷咗咁多,你呢個Post理據夠充足咩?
鬧教援
邊個衝邊個鬼?得喇
割席就早響啦
話人 點解要識 劉仲敬

咁點解一定要人上佢個台

唔可以自己上連登開post 要求討論
你係唔係理解錯

我講緊 仇思達班友 成個論點
由一開始就係錯 抗爭唔可以影響其他人

係佢錯的大前提下討論
根本無用
咁關蛇咩level?
之後陳浩天都重請我上myradio
毓民都冇你咁小氣
咁唔上myradio,咁上D100?定自己搞個台?定只做街頭抗爭?人哋陳浩天陳家駒邊有咁多動作搞,所以咪話關SIR諗多啲長進啲啦,都已經經歷咁多,到底邊啲真係自己理虧自己諗下啦,之後再改進自己,比如唔再「屈毛」,因為會被神駒恥笑
又係你話泛民投共
咁D100明顯係泛民勢力嘅分支之一
咁你上D100咪即係上共產黨傳媒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞