[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
即係咁
有勇氣打上神驅到爆大鑊,又話自己識過咩人
但當日無膽拉住人
原來又係黃毓民~
咁你講當時係點啦,owen發夢聽話你入到去就話人知,我預咗踢出校
唔識嘢咪聽住先,有唔妥咪自己諗囉
神駒係隻狗嚟,講到唔會立場先行,點都跟曬教主嗰套。有句聽到唔係幾舒服,佢話學會要對滋事者懲處先可以令學校順利運作,咁即係否定佢對梁游、梁天琦、雨革同魚革既理論啦,次次見受害者就屌先,條廢柴又猛咁中回力鏢
我係唔明點解同人地啲聽眾講嘢就一定係幫人做大個餅及造好個形象, 唔可以係幫自己做大個餅及造好個形象咁唧.
分開去又點,都當正3個一夥架啦
得,不過我會覺得你高估咗自己囉,自己俾人搵笨都唔知
有時d野係咁既

我suppose 你知,而唔多講;
而你見我無再多講,唔講=無問題,所以就大做特做

咁你話呢種係咩問題呢
如果比呢d反口覆舌既人搞社運,社運界真係玩完。大把人撐關sir,但呢條癲狗同大灣驅猛咁屌真係仆街嚟
又係0 post鬼acc

經典益力膠的手法
......乜益友又喺連登變益力膠,仲要被屈
咁係咪上番myradio塘水滾塘魚先叫冇俾人搵笨?
我點撚知
噉即係紀律委員會啲人同李傲然有溝通囉
問題係點判點解你會覺得係我嘅責任而唔係poly?
果條友開分身造勢,自己同自己講生曰快樂只係小事
操縱大量鬼acc潑其他人屎水先係最pk
你睇下自從你屌大灣駒幾多 0 POST鬼ACC 攪你

仲未計條友TAOBAO買LIKE造假,益友滿埃及,好似連法老王都有份
在場既人評論話你累街坊又話唔岩
唔在場既人又唔可以評論
咁即係得你可以講?
嗰班本土派又窮又霉,又冇政黨,利用乜鬼?想觸及率高sell myradio算啦,靠D100根本唔得
咁到底你有冇講過預咗俾人踢出校唧? 仲係冇答喎.

喂你如果冇講過, 即係李傲然屈鳩你, 咁好應該聲討佢喎.

係呀, 個判決係理大出, 矛頭一定係指向佢, 但你咁講嘢都會係影響判決嘅因素喎, 莫非因為你都係受害者就應該扮睇唔到?
但係關sir唔肯出黎澄清
呢到先引人懷疑

如果owen 100%正確既,咁關sir係有唔著,但勞煩su班大爺唔該事前講清楚自己想點先
唔好衰左先黎賴三賴四
相反,就係關sir有難言之隱
點解上myradio唔係幫黃毓民做大個餅及造好個形象?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞