[還我何俊謙一個清白]李傲然曾在網台指摘本人「害死理大學生會」。然而,林穎恒則不認為自己受其他同學連累

888 回覆
52 Like 187 Dislike
你咪一樣益咗八婆玲戇鳩
又唔好咁講 純粹想知關sir個邏輯係點
你有冇聽過我喺D100個節目先?
至少𠴱次係正氣,重點係理大打壓言論自由
至少𠴱日佢正常,冇位俾佢入
我借D100宣傳呢件事有咩問題?
想多啲人知理大打壓言論自由
我一直想問,你日後係咪仲會上D100?
咁你咪打上去同李傲然對質囉
佢話你擺學生上枱 開D com又串貢貢
咁多人質疑你態度你咪反駁返人地囉
既然點都係益人 你打去辯駁下唔得嘅
因為泛民雪中送炭關蛇
咪正氣囉
你唔好傻啦,重未知道自己衰左咩野。
你個人、立場、行為真係同抗爭者有好大分別?
做緊嘅野,講緊嘅野,諗緊嘅野,有幾特別啊?

同你講,你殺左個阿婆再強姦隻貓,
之後單新聞放上時事台都唔會有幾多幾耐反應。

最大問題你係一個連登人物,
人人都可以冇心理成本屌柒你,
重要你會有反應果下先最吸引。
難聽講句,一群人當你係小丑。

你身邊冇哂朋友咩?
你要人認同,要清白唔應該上連登,
而係先問一下真係同你現實交流嘅人睇法先重要。

有時間連登打牙較,捉永遠捉唔完嘅五毛,
不如去Poly門口日日同佢以死控訴好過啦。
連登最多只可傾下諗法,連實際行動都唔放得。
跟本唔太值得你咁去重視。

唔好再傷害自己啦。
唔講仲以為佢食咗一打保濟丸 正氣
你咁正氣平時屌泛民咁落力
上D100就屌柒八婆玲啦 講野
乜聽D100嘅會唔知呢單野咩
擺明係想搵個同溫層繼續9up 唔想面對異見啦
使乜喺度扮曬蟹又話人收錢投共
如果李生有問題你潛水到今日先講?
如果人民日報出文支持關蛇
咁人民日報算唔算正氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞