[爛臉]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母4

1001 回覆
47 Like 7 Dislike
tks, 咁我都可能番工收工先搽下
慢慢黎我第一個post個陣日日都po相可以參考下
好慘 我仲要係絲打 番工又化妝 好自卑
https://t.me/joinchat/IyEPXA4VD0UYDk9jp34uGA

如果有凹凸洞問題可以加入呢個group交流下
唔化差好遠咩
入左睇下
係D皮膚差到 你五會想見人 又紅
加油啦
劑量同時間好重要
我4個月先叫好左d
我想問一粒a酸全身好乾嘅副作用大概喺幾耐
成個療程
乾嗰陣係咪可以搽平時啲補水套裝 睇醫生嗰陣佢話咩都唔好搽 咁姐喺點
想問黑頭粉刺多毛孔粗大出油多食唔食得a酸去解決哂哩啲問題
量我就食足 但係咪完美呢 又唔係 唉
我好驚一停藥又出油 但呢個我相信一定會
有冇人睇過長沙灣廣場陳醫生
想知幾錢一個月 係咪好平
上年兩邊面突然生得好嚴重 成塊面有20粒暗瘡 加埋d未退既紅印 但去睇醫生就話我冇咩野 比左抗生素我食 加埋外用A酸 一直食左4個月左右其實都好左好多

停左藥半年 依家係冇復發到去當時咁誇張 但一星期都keep住有4-5粒出 比起以前個d冇咁紅腫同退得好快 但一直咁出其實好困擾 望落去可能未去到最嚴重 但日日都煩住d暗瘡 暗瘡印又好難退 真係好灰...

我係出油出得好嚴重既 連背脊頭皮有時都會生 連護髮素都唔敢用 如果呢種情況去睇醫生會唔會比A酸我食 好想斷尾... d皮膚生暗瘡生到變得好差
停食咗一個半月a酸
啲頭髮沖涼嗰陣係咁甩
好撚驚點算
我都係,唔敢素顏見人
不如keep 住食長d...
我只係week 8, 但問過醫生,如果夠量後都可以keep 住食低d 再保險少少,佢話如果唔係想生bb 同埋肝冇問題就ok, 當然你想飲酒就另計
七百零蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞