絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
呢兩間你都整過呀?
Mm.nxxxexxlxxxbeauty 睇啲款幾好
整過kylas姐 單色平到痴線 $190 好似係
今年先開始整 試左幾間 月尾book左試simplxnxxx

身邊有人去開呢間整
自己未去過 唔敢評論住 但睇佢d圖都正常
甲型ok 嗎?
延得嗰少少會好易崩/斷延出嚟嘅位最少都要延0.5cm
甲型既話我覺得可以接受 但佢係唔會拎晒2對手對比下係咪一致 同埋佢整得好快 你可以試吓先睇下你自己接唔接受到 不過我都係整過1次單色only 我有朋友搵佢整過2次有款既都整得ok 都keep到有3個禮拜
你個甲型唔延長嘅話 鋪gel上去就會變波
因為你指甲兩側都唔夠長 除非你將兩邊都留到同手指頭一樣長 留返條微笑線出嚟(即係法式款咁呀類似) 咁先有得修甲形同埋睇落修長啲

整咗hard gel就無得摵 所以點解話做hard gel就係矯形 除非甲師手勢唔好起卜我就會摵塊hard gel戒唔到嘅心癮
你地平時去開啲甲鋪會唔會幫你地用海綿棒磨埋指甲邊早兩個月去左間無磨到,啲指甲會刮到手,長左拎筆都唔舒服,今日終於去返之前整開個間依家指甲邊好好摸,好幸福
係西九龍 上面好多絲打推介cp值高個間 nxxx20
本身諗住淺藍 但唔太靚 襯出嚟 轉咗呢個
雖然好冬天 但係男朋友好開心 佢留意到轉咗style

你公審人時 人哋公審返你姐呀17歲店主 一定要繼續派花生俾我哋食呀

做腦細就可以公審客 甚至人哋根本未係你個客
有咩不滿你咪post上自己個人嘅社交網站囉 又要po店ig story 又要post fb群 等人撐?等人認同?但你呢個行為又值唔值得撐?仲要人哋個gp係俾你聲討仆街店主 唔係聲討仆街客阿

公審人唔緊要呀 我哋有花生食 呢度追開post嘅絲唔會去你度整甲姐不過你大把客 一個連登post唔會影響到你生意嘅 要唔要公審埋我哋呢個post呀

你得17歲大把時間訓練自己EQ 希望你大多幾年睇返會覺得係自己on9 唔係下下擺上網就等於你無錯你個行為根本就唔係啱
同埋想講多句 做咗咁多次甲
我發現 甲師的工作台整齊企理 佢做出嚟的作品多數都整齊企理
博人認同 刷存在 順便賣下廣告
之前去過 Monster.nxxx
店主啲態度
仲要整整下佢朋友嚟咗 當住我面吹水
係咪做生意㗎
上面分享係kylas唔係loggie呀
Loggie細心好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞