絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
強烈建議大家完全封鎖佢
條友根本attention seeking撩交嗌 睇唔到佢寫乜都估到嚟嚟去去都係嗰幾句
希望嗰位仁兄認真考慮下去心理輔導 隔住個mon都feel到你份人幾有問題
完全封鎖條傻鳩啦,屌佢都費閪事
已經完全封鎖左見到盞影響自己心情
以為做乜多左咁多reply又係果條粉皮
其實我本身封鎖咗佢而且第1次覆佢 平時無理佢 由佢自己開心就算
但係嚟到呢個地步已經嚴重影響到我地主要討論嘅嘢
我興趣就係睇人地啲甲整成點
識嘅絲打鍾意睇佢地分享靚嘅完成品
唔識嘅絲打教精佢下次點同個甲師溝通
有時整完出嚟唔知點解核突
我知有啲甲師有睇呢個post 如果一直整得唔靚但唔知問題出喺邊 有人提點下佢 佢自己返去練習 佢可以進步 客人又有靚甲
但係佢次次留完言都搞到dead air咗一段時間 無人討論無人po相
咁想點?我咁辛苦打咁多嘢整晒懶人包想大家知多啲呢方面知識 就咁俾呢條撚樣破壞晒 我火唔撚火滾?
一早block咗個條友
之前唔知係咪佢,又係手袋post到鬧交
下個post個名同#1寫明唔洗理佢
扑左條友先
完全封鎖左佢好耐成日無得睇為咩事而嘈
你煩撚夠未
你唔使講粗口都好難聽
你冇知識on9你好係到扮狗吠
你有舖癮要畀人屌唔該你去睇精神科
你痴9 柒線 講野冇內容又nonsense
就唔夠你躝9開

你地整唔整甲 整咩甲 去邊整 整幾錢都唔關你事
你執撚番個死人腦先好係到9up
同你share acc 啲人一係on l9 一係冇腦 先會畀你用
我忍撚左你好撚耐
咁撚中意講 自己去開個post再秒回自己 反正你都係自說自話 on9當有趣
我唔知你咩居心要騎post
但唔該你收收聲 收收皮
你有廿萬隻撈
十個彭于晏咁靚仔都冇撚用
因為你個人戇撚鳩 個格好撚鳩閪柒衰
最後 想叫你收嗲 要吠去番你屋企𨋢口吠啦 生滋狗
我見佢都有3千幾follow 睇佢啲相都正正常
新嘢都係做住單色穩陣
完全無理過佢 直接block
可能返工成日對客 見慣呢類人 所以無咩感覺
由佢直行直過就算
只要大家唔回佢 佢就無辦法騎劫個post 鬧佢又會應返你
如果生日/結婚 (聖誕新年就唔好喇 貴到仆街) 咪去間信譽良好嘅試下整貴啲囉
一試你就知點解啲人會捨得俾咁貴整
如果負擔得起 五六百真係值得俾
我人生第一次gel甲都係搵左間貴既去試
佢知我第一次整都好細心問有冇唔舒服
之後拆甲又一啲都唔痛
依家keep住都搵佢整
懶得轉

旺角中心 nail_**e0 維持一個月多啲
無攝頭髮 無翹起
個漸變同暈染好靚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞