絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
Cwb nail cabin
絲打重有冇觀塘既好介紹
有冇絲打去開藍田整?求推介
成日苦口婆心叫絲打唔好再整做乜
大把人整甲為矯正 想拎隻手出嚟好睇啲 點解你要阻止?咁你唔好去叫啲人唔好再去做facial?等啲美容院執柒晒佢 幫塊臉做facial同幫指甲做facial一樣性質
你成日覆呢個post 不如影下你啲指甲+名上嚟俾我地評下你隻手啦

我唔明點解整甲等於戴Rolex死靚仔咩比喻?
我作為觀塘友 等我下次試下
Btw 我拆咗甲 休養下先
匯景有嘅 但好多都不了
成班師奶去做 不好了
你身邊無人有做過facial?
咁點解要逼人食得健康先?而加2019啦 一定要用天然療法去令皮膚靚/外在好睇? 透明質酸有得食落肚?
知唔知咩叫「天生」?每個人遺傳唔同 指甲甲床都有唔同長短啦 天生係咁 而加整gel俾壓力啲指甲靠外力改變變返靚 如果唔係需要開刀咁極端 咁點解唔可以接納?
加上諗唔明做運動點樣令指甲生靚啲;點解整咗gel會睇唔到書 你用指甲揭書?
你呢啲反社會人格 唔撚俾美容行業立足 係要呢個世界嘅女仔 去做運動 注意飲食 會唔會自私咗啲?
而且香港好大程度係一個以貌取人嘅社會 就當你去買個m記 執餐俾你嘅人 原來係咬甲嘅 你心入面都會諗:呢個係好唔衛生/覺得佢隻手好多菌 你食個m記餐都唔安樂啦

佢真係生漏咗腦㗎真係慘慘豬

真心勸無腦又無條件係現實生活得到認同感同注視感又矮嘅你唔好再嘥時間係度做attention seeker啦,仲有心態決定高度啊,你加極鞋墊都無用㗎啦,你點都只係加鞋墊嘅矮仔咋loser always is a loser
佢一定會話
咬甲嘅人天生有問題/ 一定豬扒肥西嚟/ 我咁有錢有唔撚知邊柒個嘅外表 我女友邊會咁/ 一定就知唔靚女
佢真係好煩 自己開膠post就算 點解要騎人地啲post 想認真討論都好難 今個post少咗好多絲打 俾佢cut到唔想討論
係 成撚日阻住晒 明顯睇得出大家唔敢po相
有時真係關佢L事咩
我鍾意成份糧拎佢整甲都唔關佢事啦
就係對自己外表有要求先會細到手指都矯正/ 美化
你以為個個都好似佢咁油頭粉面叫做不羈咩 油頭毒撚
原諒我咁多粗口次次見到佢就燥到痴線
You deserve it man.
想share指甲同人分享 / 俾識嘅人睇下個甲師手工點 post完又要俾佢批評隻手似乜似物
又話人手黑 皮膚差 喺度J人隻手 點討論落去?
邊個仲敢post相? 唔撚使討論啦 屌
唔好撚講啦 做啦
你派膠係自己嘅事 有無得以唔阻礙別人為前提嚟派呢?自己開post自己膠就算啦 好嘛
躝啦無人留你啊
係啊 我新手喺度學到好多嘢
矯手嘅唔敢po上嚟啦 肯撚定俾條撚屌喺度左評右評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞