絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
唔該絲打 好似唔錯咁 你第一次去整?
今次第二次呀 上次整淨色都覺得幾好就再約左今次
你整soft定hard? Keep到幾耐?
Soft 如果唔怕d甲生得太長我估4 5個星期都ok呀
有無全名
book左星期六做,落左訂,想問我個情況係咪好平常
Hard gel先矯到形
你指甲都比較細
做住淨色先啦
又未試過一黎比五百幾蚊好危險
二黎甲型唔靚整幾貴畫花幾靚都無用

個人建議整一、兩次淨色到
留長左修番個甲型先比貴啲畫花
好 唔該
其實飛邊係同手勢定使用習慣有關
利申:平時好粗魯 返開地盤
同埋啲金屬耐左會變色係正常?
[img]https://na.cx/i/gjAqQO2.png[/img]
咁我應唔應該加六十蚊磨死皮
想問下學整甲推薦邊度?想要有證書
我覺得可以磨呀
加深番個甲床都會修長啲
金屬耐左會變色係因為佢層topcoat太薄,topcoat冇左,磨走左表面啲金色塗層就得埋銀色
套甲如果係三至四星期左右飛邊好正常,我番文職都係咁上下就飛邊,但一至兩星期就飛係佢鋪gel鋪得唔好,冇包埋個頭
BTW 絲打你都係平平地試下淨色先啦
整完再放上黎比其他絲打睇下手工值唔值
如果係手工ok既先試五百幾畫花啦
無論晒五百幾蚊去博
有冇絲打都鍾意暈染,有睇開嘅IG分享下
佢一定要我落訂,所以頭先硬住頭皮同佢講改返做淨色hard gel,始終我睇佢ig啲相都好似一般,只係前幾個po有絲打推介
絲打我都有follow呢間!台灣啲人整得好靚
仲有follow呢間泰國嘅,間唔中有啲暈染圖
咁佢比唔比你改呀?
之前好多絲打都提過
試新舖做最平最普通試左先
咁就最穩陣
就算整衰左都無咁肉赤
聽日十二點先有人覆我落完訂有問佢係咪可以到時再決定做乜款,佢話係
但見我sd張複雜嘅花就話要預留多啲時間,問我係咪肯定整,然後出埋收據俾我
下次醒水
有冇關於hmn_nail嘅懶人包 之前有去整過 但好似d料麻麻
見到樓上有絲打去台灣整,有機會都好想試下
想問下有冇絲試過devil_angel_naxx見佢ig啲圖幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞