絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
我睇咗你呢堆字咁耐 我都唔知你係book邊間
第1次 點都hard gel淨色!
第1次整可以修埋死皮 如果佢$258加多$60都唔算貴啦
叫佢修窄啲個指頭 佢唔明就同佢講 想隻手睇落去修長啲咁我諗明掛
$510仲貴過bmn咁我寧願bmn啦 又無隱藏式收費 呢度又一致好評

由$258加加下變$510好似鬼鬼哋喎
Btw soak off gel加錢?咁搞笑

成日公審啲客ig審大單 fb單單審
刻薄美甲店老闆xxxx
係一個group 要批准先入得
Hard gel 加錢就聽過
我都係睇哂你咁多字 夠竟講邊間做
未問完價就落訂
5百幾蚊 真係尖沙咀/銅鑼灣價
Sorry 語氣重咗 勿屌
我未去,怕佢mon po會整衰我問左三張圖已經feel到佢好似小燥

我都估唔到加加下變510⋯原來仲貴過bmn
佢啲plan係hard gel平啲,我落訂係hard grl,所以soft gel要補返錢
soak gel做少個鋪gel step喎 通常加$20-$30 調返轉真係第1次聽
真 一定係決定好咩款先落訂
有啲仆街鋪話 你落訂嗰時係$510 只可以轉款 無得做返$258單色架啦喎 你要做單色都照收返$510
我未去做,所以唔敢爆名

初步問左價,之後問幾時有位做,然後佢就直接問幾號幾點,然後話八點前落埋訂留位
但我落完訂再問 到時先決定款得唔得,佢又話可以
講講下淆淆地,但又焗去
唔該哂絲打
有冇邊間hard gel推介,最好就明碼實價
其實整淨色 最多會加修死皮費用
絲打甲床好長
我冇整一年 甲床縮短咗
好似短過未整過甲之前到底係咩原理會咁
好似樓上絲打咁講 你做返幾次
等個甲型好D先 跟住先再畫花
一來如果你唔延長 就係指甲個長度嚟睇
其實畫花唔靚 因為根本唔夠位畫成個花會縮細咗
二來你比咁多錢 如果間舖手勢唔好 畫花7 甲型修得唔好
GEL舖唔好 你咪好慘
五百幾蚊可以整兩次淨色
同埋淨色其實都好考功夫
如果淨色間舖都整唔好你都冇信心要佢整色整水啦
搽多啲cream 甲皮有啲乾
得閒自己修下死皮
甲面好闊 指肉包唔到甲邊 但係甲床勁深
建議你整普通法式/半甲款
你隻手好靚呀
原來咁係甲床長 因為我細個有咬甲呀 之後冇再咬甲就生得好d 同埋可能整左甲之後仲好左啦
做啲咩會令指肉包到甲邊 ?
其實都無 係天生
甲面闊同甲面窄嘅分別
多謝絲打 我都唔係好知點先叫靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞