絲打們點整指甲?咩款?(5)

1001 回覆
45 Like 20 Dislike
隱藏式收費好憎
係!!!好似$198
淘寶見到¥70 不過成日無貨
我用完會試下淘寶買

好在佢只係sell我一次 第1次去問我買唔買套票 仲有得分期俾
我話唔使啦 我仲周圍試緊唔同嘅甲鋪

明明寫有快速推皮但推都無推過 磨都無

少咗去啦 整一次加價一次
佢貓眼有好多色揀但又要加幾十蚊 一諗到呢個價錢再唔修死皮就覺得唔抵 鋪完gel又打磨得唔靚 不過好襟係真
銅鑼灣 一人工作 pn_hxxse
呢款咩價位 有興趣
400$內 1個鐘鬆d就整好
不過佢好full 我上個星期已經book定6月
咁full
不過$400內係幾抵 打側睇有整到high point 嗎

想book 平日夜晚同 weekend 就愈早book愈好
Highpoint 就好似冇 不過softgel黎講算實淨 平時我係第二度整keep 到2個星期 衣到可以keep 3星期
利申 粗魯人
咁做款好似抵過單色
3星期之後會點? 攝頭髮?

跟住我就會多手去搣佢出黎 其實唔搣塊gel都唔會反 仲可以hold 住隻甲
如果我整嘅話我會喺屋企自己修晒死皮先再去
我買支軟皮液都無佢嗰度加一次咁貴
唔好搣吖會傷
絲打好有心機
我唔識修 剪完幾日之後又多返 但鋪頭剪就可以keep到3星期先生 蠢就係要俾錢人賺

試下呢個唧少少 按摩 浸暖水 之後就用死皮推推 然後再去死皮剪剪
呢個好勁 本身睇落無嘅 推一推都清到好多出嚟
我喺旺角買 $45
搣完係薄左同痛痛地 但我衰多手 下次盡量忍下
絲打旺角邊到可以買
點樣為之睇落無嘅
用過死皮推乾推 應該因爲唔識+太乾 勁難推仲刮到甲面”票”起咗 凹咗落去咁
我都係咁!! 手多搣咗gel嘅位會紅咗 細力㩒都痛 以後都唔敢
共勉之
買嘢真係唔做打手俾生意人賺
況且我都唔知個價錢係唔係算平
即係見唔到有死皮喺甲邊 有啲好薄/好少架嘛 你以為無嘅 用咗軟皮液都推得出 好驚喜
用死皮推推甲皮邊好啦 推到甲面會花⋯
如果唔用軟皮液 浸下暖水先再推 咁就唔會太乾
可唔可以開多少少名
提防下

同我之前一樣呀
而家焗拆甲 指甲又薄曬 頂佢個肺
再休養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞