睇返寶馬山雙屍案,應唔應該放兩個未成年犯?

306 回覆
7 Like 471 Dislike
好撚恐怖
假期真係超多小朋友
個post得六個人正評
除咗五個兇手之外 仲有邊個
個post得六個人正評
除咗五個兇手之外 仲有邊個

白頭佬
你就讀大學 成家立室
人地17 18歲俾你折磨到死左啊
亞視當年今日之1985年4月21日揭發寶馬山雙屍案
https://www.youtube.com/watch?v=Sy4u2BeYcaY

明明判死刑 但又改判終身監禁 公平咩
成班仆街因為啲無聊原因咁殘忍咁殺左兩個人
判死刑其實便宜左佢地 淨係得一下痛苦
監禁一世或者凌遲處死就岩
判死刑其實便宜左佢地 淨係得一下痛苦
監禁一世或者凌遲處死就岩

判死刑先好
所謂嘅終身監禁都唔係終身都要坐
有撚用咩
做得出咁癲既野就唔好放返出黎喇
拿拿聲殺左佢就算喇
你就讀大學 成家立室
人地17 18歲俾你折磨到死左啊

仲要晚晚訓得著
其實放番出黎某程度更加殘忍,殺人犯一世比人歧視

行到出街有邊個認到佢係殺人犯啊
呢啲仆街跟本係死不足惜
單係殺人都已經夠衰 呢啲虐殺跟本係心理變態
根本係心理變態先做得出

呢啲仆街跟本係死不足惜

呢d垃圾根本死不足惜,無啦啦殺人都痴撚線,仲要係殘忍虐殺
咁撚早放返出黎,對死者公平咩?屌你老母班弱智左膠為左光環咩都做得出
佢地點對死者咪點對返佢地

呢啲仆街跟本係死不足惜

呢d垃圾根本死不足惜,無啦啦殺人都痴撚線,仲要係殘忍虐殺

我成日覺得
一定要整過website 去記錄邊啲仆街犯過既事
幾時放返出黎
監"等" 要求人地唔好帶有色眼鏡去睇佢地
但從來無諗過 自己犯法果震
帶比人既傷害幾重要
諗過先做 好重要

睇到啲受害人咁樣慘死 真係好up
佢地點對死者咪點對返佢地

agger
我同佢一齊坐過監,一齊食飯

垃圾
之前係寶馬山花園附近番工⋯感覺上好靜。
當年果度應該都好靜下⋯點都有d呼救聲
但無途人發現 ⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞