睇返寶馬山雙屍案,應唔應該放兩個未成年犯?

306 回覆
7 Like 471 Dislike
我反而想知點解死者父母會原諒兇手,
只睇文字描述已經足夠憎恨佢地一世

係咪大愛撚嚟
咁殘忍都可以原諒
條友知道自己畀人原諒之後應該係咁偷笑 咁仆街
呢種人應該被判死刑,養黎都浪費米飯 仲比佢有權利生下一代 死者生一代權利呢?

當年香港有死刑
佢地已經判左死刑

無錯 然後英女皇會特赦轉做終生監禁
有個喺入面拎左個學位
十年前出番黎 已成家立室

坐監有書讀 有地方住 有飽飯食
拎埋學位仲可以入律師事務所做野
有個仲要成家立室

除左有案底 坐過監 心理有啲問題
有學位 有家庭 有人幫手搵工
好過唔少底層香港人

Btw 我就一定唔會同呢變態佬結婚
好耐之前有線有播過一套戲好似叫等候英女王發落(唔太記得個名)
就係講呢套戲 入面就係講應唔應該放佢哋出嚟

係等候董建華發落,最後係貪曾時期搞掂
點解會有人咁撚變態?仲要有d未成年
呢d應該拎去外國審 一野打佢老母靶最撚岩

利申:唔知果陣仲有冇死刑

打靶便宜左佢地
有個仲要成家立室

好過唔少底層香港人

做佢仔女都慘啦
成世俾人標籤睇唔起
呢幾條左仔黎!
痴撚線
DRY睇字都覺得心寒
到底個人要有幾變態先做得出呢D事?

真係唔明點解可以幫佢求情

會唔會係大中華膠?
殺鬼仔咁威

你睇佢哋自爆嗰個話自己著對波鞋係死者嘅,多少一定有喇
有個仲要成家立室

好過唔少底層香港人

做佢仔女都慘啦
成世俾人標籤睇唔起

佢老婆有冇俾佢用異物插
嘩好撚殘忍

當年報紙有影到相

個鬼妹見到係全裸

而家諗起,好似睇過
痴撚線
點解可以放番出黎?
行為良好又點,改過又點
當年佢地犯嘅係彌天大罪
坐一世監絕不為過
好耐之前有線有播過一套戲好似叫等候英女王發落(唔太記得個名)
就係講呢套戲 入面就係講應唔應該放佢哋出嚟

等候董建華發落
上星期先啱啱睇完
件事聽就聽得多 但無detail睇過個新聞
原來咁撚痴線 同埋呢單野真係天網恢恢
居然係條友自己爆響口
btw 單憑佢殺完人仲夠膽死係度同人講自己幾威 已經覺得呢d 人根本係極度變態 有死刑一定要死
之前係atv 睇過呢單案嘅故事
有個仲要成家立室

好過唔少底層香港人

做佢仔女都慘啦
成世俾人標籤睇唔起

香港咁多變態殺人犯
其實點會記得咁多 除非特登去search
你問我hello kitty 案 三五成群個班人
其實我都唔記得咩名
可能你附近身邊都有一個 但唔特別Google 真係唔會知
其實我覺得有時唔應該因為佢地未成年就可以當坐完監冇事,咩野俾機會佢地重新改過其實都係廢話,呢類咁殘忍既殺人事件同三五成群果堆一樣,好多人話佢地細個唔識性,但當佢地咁冇人性咁殺左人又有冇人可憐當時痛苦俾人虐殺既死者,班友唔應該放返出黎根本
呢啲仆街唔死都冇用啦 根本性格都有問題
可惜當時取消左死刑
連登幾時咁多正義撚

如果你睇完篇報導都可以不為所動 仲話其他人係正義撚 我真係覺得你老豆老母好撚失敗 我屌你老母
連登幾時咁多正義撚

如果你睇完篇報導都可以不為所動 仲話其他人係正義撚 我真係覺得你老豆老母好撚失敗 我屌你老母

佢肯定係以為自己看透世事好撚威啦,無計,連登多小學雞
記得嗰陣睇亞視危險人物 睇到好心寒
好驚啲人出返黎
屌你老味原來嗰兩個未成年嘅出返黎
分分鐘係街到同佢地擦身而過啊
好驚
連登幾時咁多正義撚

屌你老母 知唔知咩叫正義撚呀小學雞
亂鳩咁用 有人性就畀你條傻鳩屈做正義撚
你畀狗養大緊係唔知咩叫人性啦
快啲入返你老母個狗閪到咪係到柒下柒下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞