睇返寶馬山雙屍案,應唔應該放兩個未成年犯?

306 回覆
7 Like 471 Dislike
痴撚線 喪心病狂
根本等候英女王發落嘅機會都唔應該有
點解會為個殺人犯求情
真係好無人性
唔怪得叫三狼
btw,呢單案係全港首宗以科學鑑證破案,幾有紀念意義
痴撚線
DRY睇字都覺得心寒
到底個人要有幾變態先做得出呢D事?
真係好無人性
唔怪得叫三狼

呢啲判死刑都益咗佢
仲話放番出嚟?
真係好無人性
唔怪得叫三狼

真係好無人性
唔怪得叫三狼

乜撚野三狼呀,呃水吹都比少少質素做下功課先啦。
點解普通人都可以做得出呢o的野
同埋呃水吹𠴱件第一單用科學證鑑破案係 1974 年跑馬地紙盒藏屍案,但呢單案向科學鑑證上仲有好多疑點對當時疑犯歐陽炳強被判罪成可能成為冤案。
唔應該
支持死刑
google search 圖片個案發現場都幾恐怖。
7個月之後先搵到

破到案已經好好,果陣邊有天眼。

佢唔係自己講出來,應該一世都破唔到
真係好無人性
唔怪得叫三狼

痴撚線
DRY睇字都覺得心寒

真係唔明點解可以幫佢求情
痴撚線
DRY睇字都覺得心寒

真係唔明點解可以幫佢求情

會唔會係大中華膠?
殺鬼仔咁威
亞視當年今日之1985年4月21日揭發寶馬山雙屍案
https://www.youtube.com/watch?v=Sy4u2BeYcaY
好耐之前有線有播過一套戲好似叫等候英女王發落(唔太記得個名)
就係講呢套戲 入面就係講應唔應該放佢哋出嚟
以前邊有咁多娛樂
連電視都唔係家家有

幾個臭飛,又無錢,又大把精 力

咪撩下女,打下架

同而家d蝻亞蝗一樣
好似仲有單話多年後查到原來拉錯人,紙盒藏屍單野話原來唔關佢事

事後再問佢,佢只係答只想安樂生活下去,無認及否認是否有殺害受害者

咁呢單野到底個真相係點?
我反而想知點解死者父母會原諒兇手,
只睇文字描述已經足夠憎恨佢地一世
有個喺入面拎左個學位
十年前出番黎 已成家立室
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞