睇返寶馬山雙屍案,應唔應該放兩個未成年犯?

306 回覆
7 Like 471 Dislike
可惜當時取消左死刑

死刑益左班仆街 坐成世監就最岩 咁撚殘忍 正仆街黎 屌
留名
可惜當時取消左死刑

死刑益左班仆街 坐成世監就最岩 咁撚殘忍 正仆街黎 屌

用以前嘅酷刑就啱 唔好同我講咩俾機會佢地改過自新 放過佢地等於累左普通人 放虎歸山
其實女死者當年係咪處?點解可以連木棍汽水樽都塞得落

你馬眼其實都塞得落

你唔去睇下印尼排華既相

一枝木棍點由下面插到上個口度出。

中間唔通平時俾人屌到穿咗?

屌你老母死返去做功課啦傻閪

你唔去睇下印尼排華既相

有無相睇下
做得出D咁既野
根本就冇人性
坐一世就岩佢地
一定唔放

你唔去睇下印尼排華既相

有無相睇下

死懶鳩自己google啦, 問埋d問題都冇腦過人

你唔去睇下印尼排華既相

有無相睇下

果張好似你老母嚟喎,你咁想公開?

認真 你小學畢業未?
高中都唔會咁講啦

塞落你屎眼都得 只要唔理你痛唔痛
夜晚行寶山馬真係好重陰氣
秒負評 不解釋
唔知當年監倉內,有冇人替天行道,日日用牙刷幫班畜牲爆菊
夜晚行寶山馬真係好重陰氣

其實案發地點個 exact location 係邊.

你唔去睇下印尼排華既相

有無相睇下

唔係印尼排華

但可以google 下穿刺公

好慘
唔比佢地強姦就整爆人地個西
仲好意思成家立室
人地無左左個仔,女
你就un un腳有老婆有小朋友
個線人最後有冇拎到五十萬?
點解可以原諒
哇屌 百幾處傷 要痛幾耐先死
Btw 點解會有女嫁比佢?唔驚無啦啦發癲又同自己玩下殺左自己咩
條友可以做得出殺人呢d咁殘忍既事 佢個人都幾恐怖
哇屌 百幾處傷 要痛幾耐先死
Btw 點解會有女嫁比佢?唔驚無啦啦發癲又同自己玩下殺左自己咩
條友可以做得出殺人呢d咁殘忍既事 佢個人都幾恐怖

人地出返黎就改性埋名架啦
重過新生嘛 邊個會提返以前d野?
可能佢老婆都唔知佢係殺人犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞