睇返寶馬山雙屍案,應唔應該放兩個未成年犯?

306 回覆
7 Like 471 Dislike
屌你老味招積到

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20040929/4339309

仲un un腳飲茶
翻屋企食屎啦
呢啲正一仆街黎放佢老味
虐殺完人仲想有自由有新生活?
坐一世都便宜咗佢啦屌佢老味唔係人黎

agger
受害者父母點解要幫手求情
完全理解唔到
放你老母就有份
幾百處傷口, 塞野入個閪由佢慢慢等死
依家人地殺左你全家?前世屌過佢地屎眼
點解三唔識七可以做得出咁既事?
根本唔係心理變態都做唔出,你同我講坐下監佢地會有悔意會改?
起返佢地底等全世界都知佢地係殺人犯先啱 殺完人仲生活得咁開心真係屌佢老母
殺人犯係應該佢用咩方法殺人
就應該受同樣對待

佢應該參考月黑高飛 摩根費曼個角色,坐左太多年監,出左獄反而跟唔番上社會既節奏而尋殺

讀左心
我用另一種睇法去睇件事,想講放監都係延續緊懲罰,邊有講坐監好
個新聞冇提到個女仔陰道完全被泥封住 
嘩90後嘅我真係而家先知有件咁嘅事
真係唔信無良心嘅人坐完監會變好
幫佢地個啲人係發生咩事 痴撚咗線
好慶幸而家香港比起以前少咗好多呢d大案

佢應該參考月黑高飛 摩根費曼個角色,坐左太多年監,出左獄反而跟唔番上社會既節奏而尋殺

讀左心
我用另一種睇法去睇件事,想講放監都係延續緊懲罰,邊有講坐監好

但呢個case唔覺囉
分分鐘佢過得好過你同我

咁依個關刑期問題事,未坐夠就特赦
同埋依家總有人會幫釋囚,社會好包容

出返來勁開心
好撚變態 完全係泯滅人性
點樣先可以打到眼都甩埋但又唔死,諗起都覺恐怖,呢d變態殺人狂表面冇乜野,但內心仍然潛藏住果份暴戾殺性

起個2條仆街底啦等個個都知佢殺人犯
坐完監就當冇事
點樣先可以打到眼都甩埋但又唔死,諗起都覺恐怖,呢d變態殺人狂表面冇乜野,但內心仍然潛藏住果份暴戾殺性

係,佢坐左好多年,個人已經乖左好多,但感覺到佢心入面既怨氣好重,感覺好似佢只係忍住唔發火黎換可以出冊既機會。佢本性係暴戾。

利申,一齊坐

我都覺得呢種用虐殺方式去處決受害人嘅兇手真係無可能變善良就好似老虎改食素一樣同樣都係無可能,相信只要有機會佢始終會魔性大發
我同佢一齊坐過監,一齊食飯

記得巴打係舊高登開過坐過監你問我答post仲推爆左幾個

佢係小欖拿精神科報告時識的。

巴打 當時我都有追你post
學伊斯蘭教咁,用返佢地對死者既相同手法對付返佢地就差唔多

有個仲要成家立室

除左有案底 坐過監 心理有啲問題
有學位 有家庭 有人幫手搵工
好過唔少底層香港人

Btw 我就一定唔會同呢變態佬結婚

佢條女可能遲早畀佢女女女殺
屌你老味招積到

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20040929/4339309

仲un un腳飲茶
翻屋企食屎啦

佢個樣 好似老過佢個年齡10幾廿年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞