【練膽大法】我每日迫自己搵一位陌生人傾偈

520 回覆
849 Like 16 Dislike
樓主加油

Thank You!
樓主加油 有冇話呢個實驗去到幾時?

未決定

或者係當我對住年輕靚女、紋身大隻佬,都可以零秒出手嘅時候
支持樓主

多謝支持!
巴打,97年黎香港,係黎左20年
支持
Lm
有意思
留名,自己喺香港從來唔夠膽咁做,但外地反而試過

未決定

我有紋身 身高170cm ok大隻
等緊樓主搵我傾計 加油
利由 我都好想試下 好正面
巴打,97年黎香港,係黎左20年

上一頁已經有巴打提咗我,多謝你再次提醒
支持

多謝你!陌生人~
有意思

希望各位都會試下咁做
留名,自己喺香港從來唔夠膽咁做,但外地反而試過

去旅行、喺外國,人嘅心態係會唔同啲,對新事物會大膽好多

未決定

我有紋身 身高170cm ok大隻
等緊樓主搵我傾計 加油
利由 我都好想試下 好正面

唔怪得你叫「猛鳩大叔」啦
希望有緣見到你
自問份人比較慢熱,成日去event都唔敢主動去同人講野,真係好想學樓主咁勇敢同陌生人傾偈
Btw,支持樓主 加油
希望有日我都可以咁夠薑
自問份人比較慢熱,成日去event都唔敢主動去同人講野,真係好想學樓主咁勇敢同陌生人傾偈
Btw,支持樓主 加油

想學就直接做啦巴打!就由陌樂偈開始鍛練膽量!

PS:我叫人咁做兩個月,除咗我之外,一個人都冇咁做過
我係咪好失敗⋯⋯
巴打識到唔少朋友?

全部冇交換電話,所以唔算識到朋友

我唔反對大家搵人傾陌樂偈之後交換電話

只係我自己覺得,兩個人都冇利益、冇目的咁傾偈,傾完就消失

大家先可以將自己心入面嘅說話講出嚟

認同
Btw,支持樓主 加油

我係咪好失敗⋯⋯

其實好難,尤其第一步
而且唔係個個好似巴士你咁勇敢
利申:唔夠膽做
Btw,支持樓主 加油

我係咪好失敗⋯⋯

其實好難,尤其第一步
而且唔係個個好似巴打你咁勇敢
利申:唔夠膽做
支持樓主
睇完覺得呢個idea 好正好想試下
但係驚自己唔夠膽同冇毅力
追晒
好有意思 支持樓主
其實我自己都好鐘意傾計
不過個人好內向 怕同陌生人接觸
如果有一日有陌生人揾我傾計 我諗我都會幾開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞