[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
應該係打機既野,1號位2號位?
好彩STAGE K大把人會翻譯
聽日應該都出到
啱啱都走去影咗相 淨係可以講同我期望有啲出入
我諗係因為島主成日話自己係水晶第二(?) 人生酒館到佢想取代大大做水晶no. 1隊長 有冇記錯
大大見到實話P1同P2應該都係佢自己
我影果陣見有個路人男仔行行下突然停低望下個廣告
可能佢以為係打機野
隻game係一路更新 初期既角色仲係到 但畫面愈來愈靚 雖然唔知廣告原意係咪咁
但我自己感受到 就好似同隻遊戲一樣 長做長有
水晶男孩做到水晶伯伯

喲~ JTBC Stage K 現在來吧!!! Bbbaaammm!!!
Yo~ JTBC Stage K on NOW! Git It!!! Tonights guest Red Velvet!!! BBBAAAMMM!!!
#god #fangod #朴俊亨 #殷志源 #sandara朴 #婑斌 #JoonPark #ParkJoonHyung #EunJiWon #Dara #Yubin #god #sechskies #2ne1 #WonderGirls #RedVelvet #SMentertainment #JTBC #StageK #SeoulKorea #Kpop 每週日晚 JTBC韓國時間9點BBBAAAMMM!!!

【cr:godjp】

@殷志源貼吧微博
雞丸又單眼唔成功
4 14 7點 個個係之前咩煮野食個個?
係呀
虎東既大家的廚房
@殷志源貼吧微博

【貼吧中字】20190407 大家的廚房預告

http://t.cn/E6GTQSM?m=4358556301486066&u=5582555483
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞