[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
B站啲水晶綜藝,尤其是大大,真係睇唔完
上集都係飛住睇
可能飛左大大D鏡頭都唔知
唔緊要 有個人CUT
諗起1314con 大大跳road fighter好似甩拍跟著又偷笑
團綜第三集出左中字
又係得10分鐘...可唔可以長啲呀
刷幾次都唔夠喉.....
刷翻十次先到第四集
今集都係笑到痴左線
琴晚係到碌1314演唱會飯拍 ...
咁搞法唔掂當 愈睇愈唔想訓
奶音顏 WAVE 野獸RAP 眼神
個UP主仲要成日放大左 睇D小表情 小動作
今年快D營業啦~
你中左好深既毒喎
今日stage k錄影,d fans話大大剪左頭髮!!
剪頭髮係唔係營業既先兆
應該好大機會啦
2019係營業既好年呀~~
終於肯剪
solo在望啦
大大準備好靚靚仔仔拍姜食堂吸新飯
@g1_oria_

劉海到眉毛上面一點點,兩側的頭髮剪短了。順毛栗子頭。後腦勺的頭髮說因為老楊不喜歡留長所以剪了。(最後一句推主不確定)cr:twi tamnikk

@g1_oria_

歐巴的頭髮回到了宗介的髮型,劉海比20171209 20週年演唱會光州場要長一些。

就咁幻想都覺得好正
好靚仔呀

水水正式變左做高爾夫球男孩
順毛妹妹頭呀 呀!!!!!!呀!!!!!! 妹妹頭好正
個陣同WANNA ONE 唱COUPLE 又係可愛到
童顏大又回來了 橫掂都係剪做咩唔整多次狼奔頭先剪妹妹頭 仲以為留咁長做咩野....
@g1_oria_

劉海到眉毛上面一點點,兩側的頭髮剪短了。順毛栗子頭。後腦勺的頭髮說因為老楊不喜歡留長所以剪了。(最後一句推主不確定)cr:twi tamnikk

@g1_oria_

歐巴的頭髮回到了宗介的髮型,劉海比20171209 20週年演唱會光州場要長一些。

好靚仔呀
順毛妹妹頭呀 呀!!!!!!呀!!!!!! 妹妹頭好正
個陣同WANNA ONE 唱COUPLE 又係可愛到
童顏大又回來了 橫掂都係剪做咩唔整多次狼奔頭先剪妹妹頭 仲以為留咁長做咩野....

提提大家上面幅圖係20週年演唱會光州場
不是今日既圖
留咁長既原因可能單純係大大懶去剪頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞