[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
vixx做評委 在原先哥哥的位置上 然後水晶哥哥們 yubin dara 小俊哥是嘉賓出席 觀眾名額是水晶官咖50 yubin dara各30 god還不確定會不會抽人 往期都沒抽過所以可能還不會抽 再加上網頁上抽的觀眾 可能這期人會有點多
水晶哥哥們4個+yubin dara 小俊 正好7個和第二期ikon一樣 可以坐的下 嘉賓這邊vixx應該是5位成員參加 (n入伍)
(猜想會多錄一點 剪成上下兩期)
@Vertigo_sk
咁參賽者跳邊隊既舞
如果分2集就好大可能4組都跳
YG今天瘋狂出圖
為左影相 風扇都要係地下
出左第4集中字啦

候補開post圖片
YG咩事
係咪有望cb喇

水晶出道22周年快樂
今年一定要行花路

做咩咁誘人?
@殷志源貼吧微博

【相關ins更新一則】
殷志源,突然間氣氛變成dance time⁉️
殷隊長跳舞的原因是?

看到第8秒那個妖豔的動作的人是真正的勝者😍

#身體_首先_開始反應
#所以_什麼時候_開始_學韓語?

#訓男正音‼️
4月27日週六晚上8點20分首播

#朴俊亨#金成柱#殷志源
#MBN #MBN綜藝
#Sam Hammington #曹璐 #Austin kang #Johnathan
#語學堂 #補課 #高考用於 #綜藝 # not good #inside #動圖 #韓語

http://t.cn/EarsrB0?m=4365348017087818&u=5582555483

依張影得好靚
小而珍貴金在德
第4集水水又作反
依度應該好多都係5輯之後先入坑?
對上一次打歌已經係2017年既9 10月
仲要果時有飯參加既打歌舞台得一兩個
再對上就係2017年4 5月
果時連登連正式既水晶post都未有
唔知果陣多唔多港黃呢??

@zzibol_0608

강식당2 경주요??ㅇㅅㅇ 대박 ...! 진짠가

姜食堂2在慶州嗎?ᄋᄉᄋ 大發...! 琴歌
[TSKS]训man正音.E01.190427.中字

https://www.bilibili.com/video/av50758916
笑死大大又成日發火
曹璐韓文好好 (疑似好過大大)
講講下變左19禁話題
仲有個剛果人幾好笑喎

overall個節目都幾有趣
唔會係好悶既學語言節目
開頭我唔識韓文真係投入唔到
但睇睇下啲嘉賓幾好笑 今集幾好笑
剛果哥同一齊做共7既哥都好笑
仲有austin都好黑洞
好驚訝大大follow埋佢IG
我覺得開頭介紹嘉賓加吹水拖得太長都未玩到遊戲
連大大都要出聲
果兩個嘉賓既韓文都唔係特別勁
第2個遊戲對拍新西遊記有幫助喎
仲有俊亨哥都幾好笑
係佢徒弟唔知做咩

仲有MC又係好縱大大
大大去到邊都可以同MC頂撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞