[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
個髪型顯得佢個頭大同老
同意新聞圖影到佢面識唔好
好似黑咗
預告順毛後面長可以接受
最愛07年頭唱trauma 狼奔頭
最愛兩隻
dara實好開心啦
又可以同大大一齊拍節目
成功嘅飯
羡慕唔黎
首先我唔係2ne1
其次我無dara咁靚
宥斌都係節目表白過大大
真開心
又係童顏代表個陣睇節目見到娜萊 叫佢做姐 我都呆左
朴娜萊叫佢做姐
Are u kidding me
@殷志源貼吧微博

【貼吧中字】20190402 Stage K製作發佈會新聞

http://t.cn/EioALOW?m=4356699223095445&u=5582555483
dara到底幾歲啦
朴娜萊都係妹妹

後面D頭髮真係好長
1984 年 11 月 12 日(34歲)
朴娜萊
出生: 1985 年 10 月 25 日(33歲)
睇落重係二十代
我都想好似佢同大大咁童顏
可惜

依張好似好少少
@g1_oria_

看來晚上錄製換了一套衣服

推:歐巴TT比發佈會上還要好看
大圓領T加外套,項鏈比較粗,一晃一晃亮閃閃的。中間起身的時候項鏈碰撞有聲音,所以就把項鏈放進T裡面了。之後項鏈從T裡滑出來的時候賊XX性感要shi了真的

cr: twi __forg1
20190402 StageK 錄製 SJ篇

以前飯個個都唔會留意佢帶咩飾品 但大大我真係會留意
又其是帶耳環 吊吊fing咁真係好性感 仲要個心口又唔扣 有時露埋心口粒墨出黎 真係J死我
淨係想象都
@g1_oria_

今天是偷瞄匠人ejwTT最後為什麼跟希澈臉頰bobo了為什麼TT

cr: twi NOG1NOLIFE0608
嗯??!!ejw你!!!

20190492 StageK 錄製 SJ篇

點解我地成日要靠想像去追星
@g1_oria_

內搭是黑T,好久沒看他穿露出鎖骨以下皮膚的衣服 cr: twi 01_G1

冇得親眼睇又冇相,就唯有想象
@SUPER雞丸STAR

著裝劇透!
twi:MauLoa_G1 ​​​​

@g1_oria_
背頭,藍(?)黑外套加大圓領黑T。從上場開始蘇尼就要昏過去了。歐巴托腮的方法也是多種多樣,兩手交叉(托住下巴)、一隻手(托住)用筆抵住下,周圍的飯們花痴地直哼哼,感覺在拍畫報一樣。
一隻手拿著投票器,另一隻手嘩嘩地轉筆轉了7868詞。燈光下比那一閃一閃的戒指和項鏈更加閃亮的是歐巴的臉。中間暫停的時候飯們一邊花痴一邊比gang sign,歐巴便也一邊笑著一邊回應gang sign。歐巴的臉最讚了。(還有,最後和希大互相擁抱、貼臉、bobo)

cr: twi 1kyne_mee

20190402 StageK 錄製 SJ篇

@g1_oria_

姐妹們是ejw先動的手:「退場前和希大擁抱,歐巴先bobo了希大的臉頰,之後希大也立馬bobo了歐巴的臉頰。」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞