[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
連續睇咗兩個直播

1. 大家的厨房 - 鏡頭爆多,內容有趣,鐘頭加咗濾
鏡咁顯得大大白咗好多勁靚仔,覺得中字出咗我會成日睇(p.s . 櫻花好可愛)

2. Stage K - 今輯主題係ikon 舞嘅節奏比Red Velvet 強烈所以好睇過上集但大大鐘頭依然好少,結論係粉絲後記好睇過本放
(聽聞之前大大有上台跳舞但節目無放到出黎)
同之前描述有啲出入我以為真係好似be well 打歌嗰陣嗰個大背頭
1. 虎東咁錫大大,同大大有咁多火花,實多鏡頭
BTW唔記得見過慶收真真係......人地係Be Well女主角黎......之前仲一齊出席搬煤炭活動

2. 果陣都有韓飯話似簽名會個髮型上集大大cut都係得6分幾鐘 相信今次都唔多 唔知會唔會有人為左睇嘉賓但畀大大吸引左呢?
#SECHSKIES_22nd_Anniversary #SECHSKIES #젝스키스 #젝키 #젝키야_22주년_축하해 #22nd_Anniversary #은지원 #이재진 #김재덕 #장수원

22週年快樂
以後水晶繼續行花路
多啲綜藝節目上
最緊要係6輯要出世
仲有大大solo j-walk album
double J唔知會唔會再重出江湖呢
suddenly.......
之前喺DC Gallery有個投票 韓黃投票結束前幾個鐘先知 最後發力得到第3名
得到一個慶祝出道既廣告機會
個design係韓黃設計再交上去嫁
15日入DC Gallery應該都見到

我去左其他idol SJ既DC Gallery都可以見到

下半部真係 2.0都搞唔掂
等我聽日落葵芳荃灣 拎下杯套影下相先
今晚終於見到新鮮水晶同台
唔知會唔會開記招呢
話說啱啱去咗拎杯套 水晶飯嘅年齡層真係好廣
有個妹妹仔目測7-8歲都鍾意大爺們
岩岩入去得我一個個 好想落埋尖咀 但好唔順路

一陣去埋荃灣裝下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞