[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
睇左
笑死我
殷有理又出現
@殷志源貼吧微博

【相關新聞選翻一則】
金PD提到殷志源是讓人印象深刻的嘉賓:「確實和姜虎東合作很長時間,所以默契度很高。而且,對食物的想法與眾不同。」

接著金PD表達了想再次邀請殷志源的想法。他說:「初期是擅長烹飪的人聚集在「大家的廚房」。能看到沒有烹飪經驗或者沒做過料理的朋友們成長的過程也不錯」,並補充說「像殷志源這樣的朋友如果能一起拍攝第二季的話,可以展現出變化的樣子。也很想看看做好料理的過程。」
@Becauseofyou_G1
大家的廚房昨天第一季末放 之前哥哥去的一期是最高收視率 ​​​​

估唔到咁好笑比想像中好睇
最好笑係嗰非洲高中生成日暴走開黃腔
同埋嗰幅畫係姐夫同阿嫂kiss
呢個節目真係近來大大有份做既最好睇既節目(當然除咗羅pd系列喇)
我翻睇咗好多次
希望第二季真係搵佢做固定
但我好憎果個廚師Austin kang
之前睇過一個綜藝
佢以為人地唔識英文,係咁係人地面前用英文講人壞話
自此好憎呢個人

但個黑人係好笑
Swings都好正
下期仲有少女拳手東炫
佢地一開頭扮聲個到到有對答 雖然我唔知似唔似 但都覺好搞笑
平時個d 睇唔明 又唔知似唔似

有埋小俊哥真係好搞笑 ...
依排先係b站發現到小俊片d片 有集玩vr 真係笑到我癲左 但好可惜 我見人地整中字唔齊 好難連住落去睇
諗諗下 姐夫同阿嫂kiss都唔岩喎
家姐既老公 同埋 阿哥既老婆
點解主持會被人說服左冇問題既?
明明係越講越亂倫
我第一次睇Austin覺得佢麻麻好笑
點解會搵佢拍綜藝既?
因為有殷有理
可能見靚仔 又ABC
但呢條友真係一生黑
極無禮貌
我見彈幕都有人插佢
見佢黑洞型都有啲笑點 估唔到咁
冇睇過佢綜藝,見佢都幾靚仔,估唔到咁冇禮貌
睇人真係唔可以淨睇樣
真係唔係人人好似大大咁靚仔人品又好
其實成個節目一到佢嗰part就好尷尬
淨係睇介紹佢個到我都覺得有啲尷尬,佢既表情又有啲奇怪
其實外國人或者海外生活過既人都有好多
唔明點解要揀佢
又唔係好有綜藝感
https://www.weibo.com/u/5927817903

有時間既去微博舉報依個account
已舉報,真係好痴線
做乜無端端又走出黎吠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞