[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16) 出道22週年粗卡

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
話說我之前睇到 大大穿黃紅色夏威夷大爺 短就襯衫 唱歌
但我搵唔到係幾多號著.... 係邊一場CON
係咪721台灣private stage 唱술김에?
係呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有無出過碟.... ? 好似無??
忠實fan
你睇左好多次
淨係出咗310嗰場
台灣private stage冇出碟
得飯拍
唔怪得啦 就係點搵點搵都係得飯拍 仲要係後面通道走出黎 勁近 好靚仔
我有去睇現場中間出現嗰陣大大係我後面經過佢嗰時就係著呢件衫

隻手震到呢呢張叫做最清㗎喇
今晚10點有都巿漁夫直播諗起就
當時大大突然係座位出現真係好驚喜嫁
激動到拍唔到野係正常
lolybeer: mbc也開始擠牙膏了 今天sbs八點也有出現新人物
錯post
如果係平時我一早衝咗出去
不過呢次睇show得我一個人有啲淆底
我坐走廊第二個位又唔好意思叫個台妹讓個位比我衝出去
係咪群組又有新人物?
不過珍雲有啲估唔到

新人物應該係指下面既報導

【獨家】演藝人 ‧ 富家子弟 ‧ Arena MD 「非法視頻聊天室」
藝人在SNS的團體聊天室內互相傳閱非法視頻的行為讓很多人憤怒,但經採訪組確認這裡還有與此幾乎一模一樣的聊天室.
這個聊天室內有富家子弟 電影演員 模特以及最近成為問題的club的MD. 就像藝人們那樣,他們也在聊天室內互相分享了非法拍攝的視頻,受害者大概有數十人,警方開始著手調查.
受害者指出非法拍攝視頻傳播的團體聊天室共有兩個.
其中一個聊天室內包括金某 電影演員申某(신)韓某(한) 模特鄭某(정) 等藝人
另一個聊天室內包括三星子公司前社長的兒子等富家子弟和Arena MD.
又係講啲唔講啲好心佢就開全名喇
呢個真係有d意外,其他差唔多都比人估中哂
我前幾日公司好多野做都係靠放係枱面嗰幾張大大嘅相吊命
嗰時都係一心諗住4月快啲黎有好多新鮮大大睇先無咁難頂咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞