做咗三年幾貢茶 你問我答[3]

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

我都想問類似問題。
其實微糖係咪真係得正常嘅30%?
其實叫左微糖即係入面到底有幾多克糖?

係落30% 但早排蘋果話check過唔係 但實際上部機真係落30%㗎喎
杯杯唔同 1x左右

再貼多次

原來都真係好多糖⋯

你鐘意食咩下次買野補償番你

咁咪直線自爆
咁又唔使
話我知你喺邊返就得我去買咖啡

咩直線自爆 樓主聽日番幾點

絲打探監咁探

樓主幾點入番去

聽日1點入監

我9點入監 訓先

早抖
又話探我監

我都想問類似問題。
其實微糖係咪真係得正常嘅30%?
其實叫左微糖即係入面到底有幾多克糖?

係落30% 但早排蘋果話check過唔係 但實際上部機真係落30%㗎喎
杯杯唔同 1x左右

再貼多次

原來都真係好多糖⋯

可樂都30幾 呢啲大杯600幾ml 你咁諗就會覺得都唔係好多
樓下間貢茶到今日都冇星球珠買
琴日特登去登打士街買
個茶淡到水咁勁難飲
我覺得朝早10點到11點15先係最好既沖茶時間
悠閒咁沖又有質素
其他時間
再次留名+正皮
再次留名+正皮

你好多謝
再次留名+正皮

希望開到post 5
悠閒咁沖又有質素
其他時間

點解你哋開咁早咩?
我從來唔會悠閒咁沖快手沖完休息下
樓下間貢茶到今日都冇星球珠買
琴日特登去登打士街買
個茶淡到水咁勁難飲

咁遲都未有貨?
旺角貢茶狗也不
枉佢仲係代理開嘅
悠閒咁沖又有質素
其他時間

點解你哋開咁早咩?

開10點
沖得舒服得黎 對客既態度又會好幾萬倍
悠閒咁沖又有質素
其他時間

點解你哋開咁早咩?

開10點

咁早有生意咩?
我相反 開早態度係最差特別係晨早流流有煩客
我越夜態度越好 唔知點解有個同事都係

點解你哋開咁早咩?

開10點

咁早有生意咩?

我相反
愈夜愈唔想見到d人

點解你哋開咁早咩?

開10點

咁早有生意咩?

我相反
愈夜愈唔想見到d人

我日日都唔想見到 但唔知點解朝頭早態度特別差
今日隻手勁乾 又要瘋狂搽hand cream

訓先早抖

訓先早抖

早抖我都瞓 十點醒
悠閒咁沖又有質素
其他時間

講真忙嘅時候要快手快腳質素一定下降,比起無咁忙個時可以沖得好

訓先早抖

早抖我都瞓 十點醒

Hello 樓主
想問你點解有時會調左去奧海城幫手既?
通常走過去take over幫手個間鋪都係同一個老細開?

原來我上個月21號 6點半咁上下係你間鋪買過野飲
當時你仲問我要唔要印花
題外話 識唔識得cody
皮已正
hi我返黎啦
你地會唔會洗制服

一定會洗!!
天仁新界係咪有幾間都有雪糕機?

我完全係井底之蛙

我知有間有
但新界其他地方就唔知了
你地會唔會洗制服

一定會洗!!

好啦我會洗密d
要遲到了遲咗醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞