做咗三年幾貢茶 你問我答[3]

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
杯芒果Q綠究竟落左幾多糖?

28cc
搵日去你間鋪買多次三兄弟先

有冇個正常啲嘅方法
一陣認錯

你細細聲同我講你會去邊間先

點細細聲 呢度一講就大大聲㗎啦喎

希望你唔好去錯
有啲客係你面前插極都插唔到枝飲管,男人老狗肥屎大隻都插唔到,要我地女同事插一下就得,你柒唔柒啲

幫人插埋飲管嘅服務好似係歇腳亭開始先然後賞茶都有
好煩 搞到有客會話:開埋吖
你冇手都算啦 細路/老人家都算啦 你後生仔要我開 你對手裝飾嚟㗎

我成日都插到條管彎晒都插唔到

你買過?
飲朱古力啦

有冇個正常啲嘅方法
一陣認錯

你細細聲同我講你會去邊間先

希望你唔好去錯

咁你不如細聲話我知 我都係驚去錯
有啲客係你面前插極都插唔到枝飲管,男人老狗肥屎大隻都插唔到,要我地女同事插一下就得,你柒唔柒啲

你冇手都算啦 細路/老人家都算啦 你後生仔要我開 你對手裝飾嚟㗎

用力一下插落去就得 但間間啲膠膜都唔同 八方雲集嗰啲大力係唔得 要細細力慢慢插落去
其實如果你真係開唔到嘅話幫你開唔係問題 但係啲語氣可唔可以唔好好似老奉咁 其實真係冇義務要幫你開

你買過?
飲朱古力啦

朱古力奶茶?
好苦喎 苦到勁似咖啡粉
接受唔到太苦既野

希望你唔好去錯

我點細聲

你買過?
飲朱古力啦

朱古力奶茶?
好苦喎 苦到勁似咖啡粉
接受唔到太苦既野

係咪因為你走糖 呢杯走糖會苦
落糖就好飲

希望你唔好去錯

我點細聲

好想知估得啱唔啱 畀啲tips
有無手足誤打誤撞沖錯嘢,但發覺飲起上嚟原來幾好飲

用力一下插落去就得 但間間啲膠膜都唔同 八方雲集嗰啲大力係唔得 要細細力慢慢插落去
其實如果你真係開唔到嘅話幫你開唔係問題 但係啲語氣可唔可以唔好好似老奉咁 其實真係冇義務要幫你開

貢茶d客拎完野飲之後d收據同飲管套會唔會自己掉
好憎d客就咁放係度
明明已經有個大兜寫明掉落去
個個係文盲定手殘就咁放枱面
我每次都係佢面前大力揸皺然後自己掉
話說上個po有巴打又話請我嘅?我想做
留低tg 搵我啦
id:gongchal
大家覺得有咩牌子好做 我想做清玉 好似幾高人工 雖然件制服好樣衰

沖錯嘅你會飲我唔會 最多自己亂落試下好唔好飲
肥宅聽日返工? 成日都夜一夜先上水

唔係誤打誤撞
買左oreo去沖 好飲
仲有人地介紹913鮮奶綠+香芋珍珠 幾好飲

唔係誤打誤撞
買左oreo去沖 好飲

913再加綠茶?
大家覺得有咩牌子好做 我想做清玉 好似幾高人工 雖然件制服好樣衰

天仁

天仁

唔請我人工又低

天仁

我見清玉寫$45-60
提底有興趣不?

唔係誤打誤撞
買左oreo去沖 好飲

913再加綠茶?

有時溝茶會幾好飲㗎

唔係誤打誤撞
買左oreo去沖 好飲

唔記得咗帶oreo返去打沙冰添 好想試下整唔整到mc cafe嗰杯嘢

唔係誤打誤撞
買左oreo去沖 好飲

唔記得咗帶oreo返去打沙冰添 好想試下整唔整到mc cafe嗰杯嘢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞