做咗三年幾貢茶 你問我答[3]

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

差唔多一年 都已經係間舖第三四老果個pt
因為有d唔同既 我間舖有咖啡 所以有個廚房仔哩埋 幫更果間無 佢哋又無位哩埋食野 所以個文化反而係光明正大咁食

大粒嗰啲唔會話㗎咩 光明正大咁食 我見到會覺得好奇怪
第三四老係咪講年齡?

我又唔知呀 咁過到去d人係咁食 我咪又跟佢哋
摟打呀o靚仔 唔係年齡 我好後生 不過我果度左一年都已經叫耐因為好多人畢業就quit

難怪食到變肥宅
即係好多人都就嚟畢業? 平均年齡係幾多
你都叫後生

pt既話係呀 有d畢左業做freelance先會keep住份工
pt個range98-92啦我諗

都好後生 多唔多ft?一更可唔可以多過10個鐘

白衫係煩啲 我哋個件樣衰就樣衰 但易洗又快乾

反正著完圍裙睇唔到

做飲食白色制服真係玩命以前仲過雪糕 成件衫唔同色一撻撻

我已經洗走左好多顏色

好污糟 扮乾淨 我最多都係有粉

186.5 如果我冇計錯

成50蚊個鐘

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

啱啱起身未清醒

一去冇回頭lu

近期好多人都因為up ig圖中伏

好在個po冇人睇

笑死 轉左icon未

喺我po完張相之後我已經del咗icon

終極自爆
期待你下次爆埋fb

你爆先

186.5 如果我冇計錯

成50蚊個鐘

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

提底話有 上面有絲打話冇睇嚟間間唔同

反正著完圍裙睇唔到

咁唔好洗啦
洗甩未

唔洗啦放棄

反正著完圍裙睇唔到

咁唔好洗啦
洗甩未

唔洗啦放棄

污糟的提底
唔使返工好悶

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

上面絲打就係我
唔使返工好悶

放學又狗衝去番工

反正著完圍裙睇唔到

雪糕你又做過?

我做黎做去都係飲食除左餐廳

因為有d唔同既 我間舖有咖啡 所以有個廚房仔哩埋 幫更果間無 佢哋又無位哩埋食野 所以個文化反而係光明正大咁食

第三四老係咪講年齡?

摟打呀o靚仔 唔係年齡 我好後生 不過我果度左一年都已經叫耐因為好多人畢業就quit

難怪食到變肥宅
你都叫後生

pt既話係呀 有d畢左業做freelance先會keep住份工

都多呀 唔計manager有6-7個倒
ft一更10hr 但pt好少番咁長
最長番過10.5hr (-1.25飯鐘) 最短4hr定唔記得4.75 睇編更果個心情

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

上面絲打就係我

而家先發現係紅名

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

上面絲打就係我

唔係仲有另一個咩
唔使返工好悶

放學又狗衝去番工

日日咁趕唔攰咩?遲到扣幾多?

反正著完圍裙睇唔到

雪糕你又做過?

你到底返過幾多份工

出咗幾多bonus

多左幾百
我都唔知 又話新人冇既

上面絲打就係我

而家先發現係紅名

我見你話巴打我先嗌巴打咋

上面絲打就係我

而家先發現係紅名

邊個話紅字就係女人
天真
啲奶蓋其實咩嚟😂
啲奶蓋其實咩嚟😂

鮮奶 忌廉 奶蓋粉攪埋一齊

上面絲打就係我

而家先發現係紅名

邊個話紅字就係女人
天真

男字都唔一定係巴
硬係覺得你畀人嘅感覺係巴打
啲奶蓋其實咩嚟😂

鮮奶 忌廉 奶蓋粉攪埋一齊

多謝你幫我答

第三四老係咪講年齡?

難怪食到變肥宅
你都叫後生

最長番過10.5hr (-1.25飯鐘) 最短4hr定唔記得4.75 睇編更果個心情

每日有幾多人返工
咁full time人工應該都有萬五六喎

反正著完圍裙睇唔到

雪糕你又做過?

你到底返過幾多份工

都唔多呀 5份

第三四老係咪講年齡?

難怪食到變肥宅
你都叫後生

每日有幾多人返工
咁full time人工應該都有萬五六喎

好多架 8個以上
咁你都計到 係有萬5-6呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞