2019倚天屠龍記 (5) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
呢版芷若太早有明顯黑化象徵
除左相認果一陣都未試過單獨相處 點有感情矛盾呀
既然係改,就唔好整死朱九真,加埋去個岛
無忌1對6, 太正呀
明明張無忌依到講到有第7層乾坤大挪移
吹到第7層乾坤大挪移幾勁幾勁 用都唔用 用屠龍刀同波斯明教打
搞到俾人點穴 真係心諗係唔係傻 甘道夫上身? 明明全身內功 但係拎刀同人打
好似話係波斯人啲武功路數好奇怪
無法預測
內功咁勁都比人點到穴
我宜家睇緊
重睇都應該有8次
波斯明教啲武功係好奇怪
但係明明有九陽加乾坤唔用 用自己最弱既劍技
張無忌依加上得大台得太極劍
你打個唔識既敵人 就算唔用最強 都唔會用最弱掛 有小小講唔通
想比個位趙敏捨命救佢加爆分姐
只係今版做完都無效果
要趙敏捨命救佢有好多方法
但係依加咁 我只係見到個on9隊友雷趙敏
波斯武功奇怪 唔通波斯人就唔覺得中原武功奇怪咩
其實呢到小說都好寫到好大中華中心視覺
我接受到改編 又唔一定跟曬原著
但問題係 武青嬰用途係乜?肉便器?
個時張無忌唔計太極拳/太極劍 跟本只係得乾坤大挪移打
但係明明乾坤大挪移係波斯傳入中土 班人好似未見過咁
下 真咩
依版會講係武青嬰殺人?
周芷若只係偷刀?
唔會掛
用倚天劍可能好D
無忌學過太極劍同太極拳
加理乾坤大挪移應該有得打
唔記得原著有冇點穴這段?
敏敏個ig張相去咗邊呢 定舊相
真 暫時唔覺太大問題 都幾合理
咁快愛上趙敏先冇咁合理

利申未睇過原著
舊嘅
原著好似冇 只係話唔夠打
張無忌跟本冇用過乾坤大挪移 一直用屠龍刀去打
又話要保護小昭 所以先放生趙敏 ok 我當你講得通
但係都唔會武功都唔用掛 搞到俾人點穴咁柒
屌咁搞法 張無忌會唔會最後唔係同敏敏一齊架
我都覺,導演好注重忌敏嘅感情戲,當咗官配
但記得細個睇吳啓華同蘇有朋版
都拍到兩邊都有感情戲
細個無知仲開頭以為忌若先係官配
睇到依家先認得金花婆婆原來係神雕既蓉兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞