2019倚天屠龍記 (5) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
今日仲未有bt
以前果d 打得又柒 又蒙查查 咁都話好
芷若最正真係高圓圓
做到個楚楚可憐樣之餘又自然
蜘兒好撚正
蛛蛛
小昭聽日
無睇過以前既版本
如果你講選角 我覺得選得好好
你講劇情 我覺得如果係好似其他巴打咁講 好跟原著 我都覺得好好
但特技同武功方面 真係有d垃圾 其實完全睇唔到d武功勁係邊.... 吹到幾勁幾勁 都係一掌兩掌 少少特技都無 最多整少少氣出黎
仲有d位極膠 例如乾坤大挪移佢學快銀 其實成件事係好膠 不過呢度個個都話好好 我就廢事講
同埋救人果part 我真係完全睇唔到佢點用乾坤大挪移救人 都係飛上去打一掌 就落返黎 然後我特登去搵鄧超版呢part黎睇 你地講到鄧超版幾垃圾都好 人地起碼有用d氣托住個人落黎 至少都明白係用武功救人 但呢度真係飛上去每人打一掌 然後就好似識自動落地咁 咁都叫拍得好?
不過呢個post全部係fans 有女J就得
之前有巴打講唔好既地方 比人負評到仆街 但又無人駁到
我覺得導演係武功場面都係虎頭蛇尾
好多武功場面打鬥場面 打第一個就好精彩
之後幾場就開始hea一拳起兩拳止
其實接人嗰度第一個跳落嚟都整到用力去接佢
但之後就全部變一掌
少林直程飛石彈𨳊佢地 笑咗出嚟
飛石我完全係睇到黑人問號
救人定打人
暫時唯一打戲好睇就係係武當學太極拳同劍果part
光明頂好d
武當果度對拳對內力對劍已經heahea地
敏敏真係好識flirt
下集點算
好姐姐
小昭
cut左咁撚多野既
吓 好肉多左d 野就真
乜有火燒小昭老母 武青嬰出場咩 乜有波斯軍隊咩
33 34 好撚chr 好似趕收工咁
改左好多野
又Cut左好多野
趙敏笑鳩班友唔識中文
同埋鬥吹牛果幕都冇左
又cut又加
有d跟唔上
蛛兒好偉大
4個都好偉大
芷若差小小 不過演員屈咗機
對聖火令印象仲係tvb版塊乒乓波板咁
宜家呢把似刀仔
仲係浮游聖火令
我個人覺得設計打鬥場面既人好似有啲偏心周海味做既滅絕。以馬景濤,吳啟華,鄧超, 呢3套我睇過既黎講。
以上3版既滅絕都有柒既情況, 但今次呢版...楊逍明顯技高n籌但冇再打落去就走左 ( 算俾面? )。同鷹王打55波但鷹王咀流血受傷。3掌打無忌都冇柒。光明頂一役好似都冇乜點柒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞