2019倚天屠龍記 (5) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
只係趙敏加太多分,以死相許又直接表白無忌唔會拒絕到
衰沉船,冇鬼用
唔沉小可以娶老婆學九陰同十八掌,大可以用武穆遺書帶明教反元
小昭 蛛兒都為無忌放棄好多
但芷若感覺上為自己多d,佢一定要得到無忌,而唔係為佢好
敏敏性格同智力都贏曬啦
都唔講埋外表喇
係,我上面都有比較下
芷若當初如果無拮落去都可能仲有得追其他三女既
其實就算呢一刻如果佢放棄師命,冇之後嘅事發生,我諗都可以共存
https://www.youtube.com/watch?v=kXlb1TAf1mY

中間清唱個part好好聽

雖然唱唱下有音樂
峨嵋派全部都係八婆
芷若幾時殺敏敏殺個下無忌應該對芷若心死左一半

不過無忌都好重情重義,應該唔會怪芷若,但對比敏敏,芷若真係被比下去
其實師命只係藉口,佢只係用呢個藉口為自己剷除情敵嘅行為合理化
芷若都好愛無忌,不過用錯方式
以前幾版個芷若 黑化還黑化 今版直頭黑人憎
其實張無忌自己都知趙敏對佢比周芷若好好多

張無忌雖知她對自己甚好,但有時念及,總想這不過是少女懷春,一時意動,沒料到她竟是糞土富貴,棄尊榮猶如敝屣,一往情深若此。低下頭去,但見她蒼白憔悴的臉上情意盈盈,眼波流動,說不盡的嬌媚無限,忍不住俯下頭去,在她微微顫動的櫻唇上一吻。
  一吻之下,趙敏滿臉通紅,激動之下,竟爾暈了過去。張無忌深明醫理,料知無妨,心中卻又加深了一層感激,突然想起:「芷若待我,哪有這般好!」
睇返張翠山自殺個SHOOT 真係靚到癲
每次重制都想重新睇番本小說
睇左36預告
佢太貪心,所有好處都想要哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞