2019倚天屠龍記 (5) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
佢真係任何時候都皺眉頭,連笑都要皺住眉頭咁笑係咩事先
黑化之後繼續皺眉頭
捧菊啫
熱巴

紅到已經自立門戶

黑化左之後再屌
刀削面唱牙
Repeat 左小淫賊5次以上既舉手
佢唱唔到呢種熱血
小淫賊 好姐姐 不害羞
曾舜晞回應新版《倚天屠龍記》爭議,承認表演不純熟

在新版《倚天屠龍記》中扮演張無忌的曾舜晞髮文回應觀眾質疑,承認自己對於一些情節的處理和情感的把握不夠到位,並表示「翻拍出新意確實有難度,我的表演也不夠純熟,但我知道,當時的曾舜晞已經拼盡了全力。」同時,他還疑似否認整容傳聞:「我的眼睛是天生的,我媽給的。」

曾舜晞在文中寫道:「現在的我回看一年前的表演,確實有很多地方是不完美,不極致,或不清晰的。」他還舉了張無忌首登場、「光明頂」等名場面的例子,承認自己對於一些情節的處理和人物內心複雜情感的把握不夠到位。而對於觀眾提出的「眼睛太大難入戲」的質疑,他則表示,自己會「狠命克服,讓觀眾滿意」。

算啦 都無人會理佢
有4條囡, 佢部唔得閒理我地
呢套嘢唯一會留意嘅男角只有楊逍!
楊逍:鷹王
敏敏
重睇25集 張真人大叫無忌相認果下真係笑到仆街
點解佢存在感咁低
求小淫賊好姐姐不害羞短片
不害羞好正呀
但係唐嫣(鈺琪老闆)同楊冪(祝緒丹老闆)係老友黎,楊冪結婚果陣唐嫣係佢唯一嘅伴娘,照計唔會因為一套劇而反面

另外,楊冪間嘉行傳媒藝人輸出量根本屌打唐嫣工作室,可以話係冠絕中國。楊冪肯出力的話唐嫣無可能夠打,所以角色分配方面一定事先有問過楊冪,而楊冪亦唔需要抹黑一間完全對佢無威脅嘅工作室。

最後,我覺得鈺琪拎到趙敏一角或多或少都關公司事。認真,趙敏係一個超經典嘅角色,而且鈺琪呢一次係做大陸第一個趙敏,因為之前嘅趙敏好似全部都係香港人。若然鈺琪老闆無碌下人情卡,我諗拍攝組應該唔夠膽用新人做趙敏,畢竟大陸有好多有實力嘅女演員。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞