2019倚天屠龍記 (5) 逢星期三四五8pm及9pm更新

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
唔夠玩咪吉你一劍
今晚呢兩集同40集既預告比人喪鬧,個編劇好慘睇嚟已經逐漸上升既評分,打回原形不單只,更要急轉直下了
周芷若餵飯之恩已經贏在起跑線上啦
注定輸
不過呢版真係做得好無FEEL
完全同情佢唔落
每次都係一樣既苦瓜樣
咁多版本應該呢版佢做周芷若做得最黑人憎

本黎就係,衰ON9個個急起直追果下佢仲ON99咁
快啲到
點解比人閙
屌,班大陸仔唔係連倚天個劇情點去都唔知嘛
好明顯冇撚睇過原著哪
喪鬧d咩?
對不起
我不是針對你
我想話在座各位

敏敏好有信心
真係有病,咁嘅情況唔係一齊諗辦法脫險先,而係掛住報仇,真係同佢師父一樣咁on9,更何況佢師父根本唔係人地殺
趙敏同周芷若比較 趙敏真係贏哂
趙敏為咗張無忌 可以咩都唔要 陪佢一齊
又主動 又聰明 勇敢追求自己所愛
周芷若又要做掌門 又要不停搞屎棍
明知無忌鍾意你 但又要睇滅絕頭去傷害佢
點樣比呀

留係島5p咪得囉
打敏敏毒針

阻止左既話就會變成"全劇完"
拍出黎既話張翠山同武當啲人 (特別係張3豐)佢地既距離應該要比較大。好似而家呢套, 佢地既距離太近, 冇乜可能阻唔到而且佢地一啲行動都冇。張翠山界完自己之後除左張3豐有反應外, 其他武當人同佢老婆都係又冇表情, 連反應都冇, 真係完全睇戲Feel。呢part真係拍得好差。
張無忌真係又多兩條女敫離、武青嬰
全部武功好似都差唔多咁 最失望都係太極拳個度 完全打唔出太極個種以柔制剛
原著應該係寫突然間好快一劍大家都反應唔切

鄧超版, 小昭完全唔似佢親生女...
( 紫衫: 快叫媽媽, 錫小昭 )x幾次,
跟住小昭: 媽媽,媽媽
小昭叫完之後, 紫衫個反應同表情就好似射Drink咁Kimochi ... 屌你
呢兩集無啦啦加戲俾武烈武青嬰抵鬧啦,仲有少咗好多忌敏sweet嘅情話
立即改寫劇情 留係島度5p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞