[鎖車城] 不滿第一城管理公司 工程公司東主駕三車塞通道3小時

538 回覆
655 Like 12 Dislike
以為返左大陸
老實講 鎖你個條友理鳩得你一分鐘定一個鐘
係 你真係轉個頭就返黎 但講道理真係唔關你一分鐘事
成日話犯法個D,你有無揸車呀,馬路過死車有無下下打燈呀,

巴士下下係咪停正個站先好停,

佢第一城太仆街,人地先慶者
一分鐘鎖到車?
呢度個個都懶係聖人咁款㗎你試吓佢哋俾人喺地鐵捉到飲一啖嘢要罰錢個個咪又係牙痛咁樣樣
人地工程公司老闆真係會差個320$咩
係合法 但唔合情 唔合理丫嘛
上面下面都講左唔係一分鐘 30秒已經鎖你車
當鎖車純粹變成比班垃圾老鼠要黎跑數拎獎金
件事已經變左質
我反而試過泊左成大半個鐘走左去威爾斯探病再返去都無鎖到個時岩岩揸嫁貨van可能以為我落貨
根本就係捕尻佢,話冇得分我真係唔信
私家路呀柒頭 明唔撚明乜撚野係私家路呀
佢個19鎖, 識開鎖30秒開到

帶開鎖工具, 開鎖走人, 唔知會點
唔差320入停車場啦你最多話唔合情 唔合理在邊?你係違泊bo 一秒都係違泊 第一城仲要出晒名你仲要去試人地死都唔比人情你可以點
高手
睇呢個post好易分到邊d人有車無車

利申:支持義士以鎖車為生既垃圾城仆街啦
買架錢七好難咩
點解你可以咁撚蠢
唔係話聖人定點 自己錯 咪罰錢了事
好簡單
仲要咁出名快鎖車 你就咪撚停啦
俾人罰 又要發脾氣 咁咪你自己肉酸囉
樓上都大把人講 唔捉就人情 捉你就道理

唔洗話我無車 香港屋企兩部車 外國兩部
從來俾人抄牌都唔會發老脾 有停車場就一定泊停車場
一係就唔揸
如果佢鎖我車整花左有無得迫佢賠償?
又如果佢夾硬鎖我 我又夾硬移除唔屬於我架車既障礙物又吹唔吹得我漲呢?
用個電動, 連30秒都唔洗
就算泊街 抄左咪照比囉 唔通搵幾架車塞去差館門口咩照睇上面班巴打應該比阿蛇抄牌會係咁屌阿蛇老母果d來
咁佢會直接拖啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞