[鎖車城] 不滿第一城管理公司 工程公司東主駕三車塞通道3小時

538 回覆
655 Like 12 Dislike
我明,但係有時候真係幾十秒都鎖你,就算條路好暢通都好。如果咁鎖法,香港重有幾多私家車
有,但唔會鎖
大把屋苑入夜泊滿車
但係邊有錢好似第一城咁請支team番來專係做鎖車
其實真係應該考慮下咁做 雖然將檢控獎金化有少少變質 但效果一定最好
比係人情唔比係道理 事實係你違泊 佢要揸到正都無可厚非 所以唔想比停車場就咪去呢個屋苑啦
祝你一生奉公守法不論警察好私人公司又好行50個啲你一咪都唔好過呀過多十次八次又比人捉到牌都釘埋你
唔信咁快可以黎試下
第一城公司屌你老母
執正,同明掠錢,味道唔一樣,我諗d人係屌浸味
比人捉到我唔會輸打贏要咁肉酸囉
咁希望你比人捉到啦到時再分享下你有幾高尚嘅情操

利申想學下野only絕對無意冒犯
傻咩,你一落車行開兩步都鎖啦,邊有30秒啊
就係要
係嘅話就有花生食!正!
快相抄牌我都試過 咪交錢囉 唔通擺幾架車去差館門口?不如你教下我可以點做從來唔會為呢d野嬲 我做錯比人捉好正常 捉唔到咪當好彩 唔通怨呢樣怨果樣?
你話一分鐘姐,我就唔撚信,再者個個都話一分鐘就可以違迫咁仲得了
到某D人有車而又有同樣遭遇嘅情況某D人到時就會有唔同嘅睇法㗎啦
多數都係 之後沒事放人
鎖得咁快應該自己有得分啦
我有次試過係機場被人鎖,因係我唔啱,要交錢解鎖都算,但問條友拎返解鎖費收據,佢又𠲖𠲖哦哦,又話乜要去好遠個寫字樓先有
我諗分分鐘係條友食我咖喱,明明公司收幾舊水就解,佢就報大個數,多咗嘅落自己袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞