[鎖車城] 不滿第一城管理公司 工程公司東主駕三車塞通道3小時

538 回覆
655 Like 12 Dislike
一見停車+落埋車就應該即鎖, 個個都話一分鐘唔小心
一個話禁下錢買下水, 下個見到咁鬆又食個 tea 打鋪機, 得寸進尺
買部車幾廿萬, 雞碎咁多又要慳又話停車場遠, 仆街坐的士啦

點解黃腳唔攪外判+計分分傭, 以後條街一定無哂違泊, 可能罰款收入勁撚過賣地
依家就係個撚個都泊街, 搞撚到勁多車塞係街
雙線變單線
好心窮就咪揸車啦
依家就係個撚個都泊街, 搞撚到勁多車塞係街
雙線變單線
好心窮就咪揸車啦
唔係錢既問題
係我畀完錢仲要行遠左好多問題
鎖車果個都泊街,你唔屌佢塞住你?
有冇睇上面1分鐘鎖車條片?
人地果個位阻唔阻你?
技術性打甩咋
我係成日話反共產黨嘅連登仔係最忠實嘅共產主義者

佢要打倒共產黨同建制派係因為佢要做共產黨同建制派啫
個個骨子裡都想做既得利益者
打從心底係支那人
講到尾咪又係自私撚
你睇下條片啦, 雙線變到單線 唔阻人都阻車啦
成條街都係車啊
阻咩車?條片人地後面果個咪暢通無阻,仲幫佢拍埋片
無洗手?
點解明知唔泊得都咁多車衝入去泊?
個個都貪方便唔想入停車場就咪入去啦 得果到有水買有錢禁?講到尾咪又係想方便自己 假設佢真係比兩分鐘你 兩分零一秒鎖你你咪又係嘈晒氣啦 個個都自私又唔肯比錢
驚訝原來有一大班聖人係連登到
好似話一年4000架左右
4000 * 120 = 管理處收
4000 * 200 = 鎖車佬收
一年80萬
如果5條友分每條友16萬一年
有底薪再加多萬零蚊一個月
咁其實又唔算多,慘慘豬
佢鎖係存車都要一分鐘啦
仲話自己一分鐘唔使就出番黎
都係既
睇上面條片,由發現目標到鎖車都用左分半鐘
1分鐘可能吹快左少少,分零鐘就好合理
唔撚信真係1分鐘
班人應該唔會揸車出街。利申我都好憎人鳩泊,亦都憎第一城班友搶錢
係咁嘅話就真係有花生食
估唔到有咁撚多人幫住藍屍廢老
會唔會你撐管理處cap水先係幫藍絲集團
全香港 得嗰到有錢禁 有水買 有廁所痾
香港依個地方真係好無人情味呀
咁你知唔知好多人都冇商場呀,
住新界呀,村屋呀要幫襯地鋪
貨車司機上落貨去地鋪
冇車位冇停車場入呀
需要呀,需求呀!好似d人窮咁要住公屋咁呀
無知仲咁大聲,除左劉嗚煒你係第二個
如果幫親第一城D商場
免費幫佢解番鎖咁就合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞