[鎖車城] 不滿第一城管理公司 工程公司東主駕三車塞通道3小時

538 回覆
655 Like 12 Dislike
做嘢又唔啱,唔做嘢又唔啱,咁首要條件就梗係向錢看架啦

分帳20蚊一部車,一日鎖20部就有400蚊,做足一個月多成萬蚊收入
小學雞
有冇係入面做既巴打可以分多幾多?
20蚊一張?
打佢一身 等佢倒貼睇醫生啦
其實我唔想quote 但我真你想問你 你係咪覺得你唔quote 樓主唔知你有回覆 啲人唔知你係應個post?
知唔知點解你咁撚多負評呀
玩到咁大睇黎事主都幾谷氣先會咁 仲要坐2次的士返去拎車
我鍾意liebherr多D。
第一城出左名快
有次我落車去車尾箱執好個位準備遲D接機
執執下聽到D鐵聲, 屌佢, 原來有兩個人鎖緊我車
眼都突撚埋
7擔咪成500T?
傻啦
揸車嘅人都憎第一城
佢咁樣玩一玩,幫人出氣
一定多好多job接
如果佢地有能力, 你架車行緊都鎖你

$200鎖一架車, 邊度搵...
一年鎖4000架, 咁就80萬...
聽日去睇下係咪真係咁快先
講真果個位跑去提款機
唔洗排隊來回可能真係一分鐘左右
叫教育局局長部車泊係果度會點
你渣埋3架過去
就鎖多3架 又贏
成日見d臭串司機都係揸benz
洗咩勞氣,認住班鎖車撚樣, 搵人接佢地放工, 邊隻手鎖你斷邊隻
他於現場一度稱自己「大把錢」,表示「預咗有法律責任」、「會搵最Top嘅律師」,如果要打官司「我咪拎十萬出嚟」。

呢種有幾個臭錢既典型BENZ中年港燦
聲大大就覺得自己岩曬 真係笑撚死人
講惡又唔夠人惡 講背景講錢 人地四大地產商
你間濕鳩工程公司
你賣撚埋個屎忽都唔夠人玩啦屌
以前住過第一城,平均一日鎖10部左右,印象中搵到嘅錢,大約 50%找數俾保安公司,剩低入管理處,保安公司分幾多俾條友就唔知啦

我睇落佢跟本係random咁鎖
咁多人撚記得邊架泊咗幾耐,所以只要架車冇人坐響度就有機會中,話之你泊咗30秒
其實好心冇車就唔好做正義撚先啦
帶返個頭盔都好呀
一分鐘就要體諒你 咁邊個體諒兩分鐘嗰個

凡事都應該有條界
你當時點
鬥多錢
傷人罪 坐監囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞