[開心速遞] 熊若水龔燁 供水線集中區 (27)

1001 回覆
59 Like 5 Dislike
繼續

呢一段嘅水水真係溫柔到世界頂點
預咗阿龔會有咁嘅concern 一定係已經諗好咗要咁樣回應 仲要數到佢係啤啤之後 等阿龔可以放下心頭大石冇咗個壓力
點解可以咁體貼咁溫柔

呢段阿龔個個猜不透嘅猶豫樣(可能都帶有幾分想水水著急 死賤精)水水個焦急失望同埋急住想兜番比下台階對方同自己 真係好好好可愛

世紀一吻!!!!當然好精彩 尤其阿龔個個霸道總裁終於take番啲lead個個令全香港感到老懷安慰嘅主導行為!!
但最精彩嘅我覺得係錫完分開個一刻兩個個表情
阿龔個個笑到好似最純粹嘅小朋友嘅開心樣 係擺低咗一啲好沉重嘅野 終於終於得到我咁想要嘅你 嘅最純粹嘅開心
水水嘅小shy 垂眼 再上目線咁望阿龔 係霸道龔前 即刻小女人哂!!!

最後不忘黎番段龔水式無賴調情互疾 好開心係咁樣完 唔係一啲死甜 因為可以知道我地嘅龔水一齊咗都仲係我地最愛嘅龔水
兩個啲小表情太可愛

最後 真係好多謝劇組造就咗咁美好嘅龔水比我地
多謝蟹蟹 stanley 投入盡情認真演出每一幕 佢地值得更多更多觀眾睇到佢地嘅好
多謝房同大廳嘅大家 我一向係睇開大家討論多 今日真係好想打下感想
可以同龔水一齊成長 好感動 好開心 希望以後一齊走落去

打咗好長 真心sorry for1999999
一路睇留言都笑住睇
已經笑左幾個鐘
講中曬,呢幕真係好正呀
Recap看到我又喊⬅️出黎,我願意嗰三個字,激動喜悅的心情
打得好好呀 強烈建議post去大廳啦,比劇組知道佢哋用心大家睇得出架
懷著興奮嘅心情明晚ot
但值得啦
我決定改名紀念呢一集嘅狗衝熱吻

8. Kiss cam兩個戰戰兢兢你眼望我眼好小學雞,好可愛

好記得close up嗰下兩個人都吞口水
呢啲就係曖昧嘅心跳感
睇到我都吞晒口水點知下一秒風格一轉變cls
後面佢兩個乾笑得好搞笑

14. 胳肋底液

第一次聽竟然唔覺得有問題
第二次就笑到痴線

24. 屌你我要同男朋友去舊立法會外打卡!!!

開龔水中環打卡團嘅時候預埋我

幅圖係邊集??
448 選戰
選戰
我唔識打啲咩長篇感受...但睇完今集其實我自己都好多感受!!
我都係燁來燁愛你開始入坑...
仲記得我地幾個當時係咁推PO...
之前都有講過未有呀龔既時候, 我以前其實係撐博水既, 但都不足以令我上黎.....當時呀龔出現我就估係咪會做龔水....
燁來燁愛你之後忍唔住上黎吹水, 無限LOOP...當時有你地一齊分享一齊討論, 更加投入!我真係好鐘意好鐘意龔水...
後尾我現實生活關係都少上黎, 但係西裝絲你仲堅持打感想, 好佩服!!
最後...恭喜你走出低谷!!
話說之前話件西裝唔啱身
睇落件衫似大褸多過普通西裝外套
打卡團預埋我呀
近排係灣仔返工可以join打卡團
韓式大褸?
好似長身嘢嚟
今集蟹蟹同Stanley kiss完之後既對望真係好畫龍點睛,
個眼神真係好有愛意,
讚同上面絲打講,一個就好似小女人既眼神,一個就好似一個小朋友終於得到佢想要既糖果咁。
兩個都好交到戲,個表情都好真誠,為呢集加哂分。

我準備又去手機再loop過啦
係咪聽日有下周預告?
大個仔啦
最後立法會嗰一場係監製親自出馬操刀,劇組真係好錫工水,好用心啊!
證明劇組真係好錫龔水
多謝監制!!!先有咁正既畫面!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞