[開心速遞] 熊若水龔燁 供水線集中區 (27)

1001 回覆
59 Like 5 Dislike
其實呢條線幾時完
仲有成套開心速遞幾時完
換過批人啦
成套劇根本係為做而做

見你咁得閒入嚟就reply下你啦
可唔可以講下點解你唔鍾意又會走入嚟留Comment咁得意嘅

拍拖紀念日:白色情人節 好浪漫呀
阿龔你個死仔 睇到我喊
好激動 仲未冷靜落黎

阿龔唔係死仔 係叻仔

叻仔 終於見到你生生性性

阿仔真係要生性 以後唔好放女朋友飛機啊
搬主post個gif過黎先

搵人救下我個顴骨
我笑到好攰但真係停唔到

嘴角落唔番黎
根本冇人正面答覆過我
搬主post個gif過黎先

搵人救下我個顴骨
我笑到好攰但真係停唔到

嘴角落唔番黎

頭先趁休息去咗睇
返黎繼續開工
嘴角繼續笑緊,冷靜唔到
見你咁得閒入嚟就reply下你啦
可唔可以講下點解你唔鍾意又會走入嚟留Comment咁得意嘅

其實呢條線幾時完
仲有成套開心速遞幾時完
換過批人啦
成套劇根本係為做而做

你可以唔睇ga
依家啲劇情又無聊又on9
不如換過個故事換過批人仲好
擺明係夾硬做落去

咁你又入嚟
連你都睇咗的話我估真係好多人睇八點

我不嬲都有睇
套劇開始技窮啦
為咗繼續做落去而做
爛到爆 又有人演演下唔做

其實寫八點出境劇都考功夫架 邊播邊拍
不如欣賞一下劇組努力好過啦

祝 愛·回家之開心速遞 長做長有
我仲係好激動好開心
根本冇人正面答覆過我

我仲係好激動好開心

絲,我一直都平伏唔到
好激動 激動到唔知講咩
決定要將所有龔水睇一次
決定要將所有龔水睇一次

有排睇喎清
尖叫咗
未試過睇電視睇到咁激動
個gif可唔可以每次開post都放出黎
唔好理啲煩膠
今集雖然未睇 但見到呢度嘅圖我都好激動啊
其實呢條線幾時完
仲有成套開心速遞幾時完
換過批人啦
成套劇根本係為做而做

認真覆下你,但你呢個問題好難正面回覆你喎Ching,你問條線幾時完又問開心速遞幾時完,不過你嘗試下問TVB呀
唔好理啲煩膠

今日心情好到好想覆下佢
今晚注定係無眠之夜
唔聲唔聲畀咁大驚喜我劇組真係好鬼馬
我決定呢星期日日狂534報答大家
宜家好有動力出vol.8
其實呢條線幾時完
仲有成套開心速遞幾時完
換過批人啦
成套劇根本係為做而做

認真覆下你,但你呢個問題好難正面回覆你喎Ching,你問條線幾時完又問開心速遞幾時完,不過你嘗試下問TVB呀

我都想問下佢嘅人生幾時完
得罪講句,愛回家系列最精彩既愛情線就係張振朗,襲嘉欣同何君誠既三角戀

依家工水線同前作相比,就好似依家隊阿仙奴打03年不敗阿仙奴差唔多

所以我一直都覺得當年腰斬第2輯愛回家好可惜
只怪香港人質素太低睇唔明。所以香港比人叫做文化沙漠唔係無原因,食慣屎突然比雪糕你地食,你都係中意食屎
未試過睇處境劇睇到咁激動
看著水由討厭呢位賤精先生,到慢慢了解佢的過去和過往的經歷,對佢慢慢改觀,變成冤家,再相知,就算曾經經歷過幾多的問題和誤會,今日終於相戀,呢一年真係太唔容易
得罪講句,愛回家系列最精彩既愛情線就係張振朗,襲嘉欣同何君誠既三角戀

依家工水線同前作相比,就好似依家隊阿仙奴打03年不敗阿仙奴差唔多

只怪香港人質素太低睇唔明。所以香港比人叫做文化沙漠唔係無原因,食慣屎突然比雪糕你地食,你都係中意食屎

做咩姐你

多謝你同我地一起推post

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞